free download 78 travel guides written by experts

Noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE a obtinut premiul anual “ECOBEST 2008” decernat de Autobest

Noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE a obţinut premiul “ECOBEST 2008”, distincţie oferită celei mai bune maşini a anului din punct de vedere ecologic. Acest premiu este acordat în fiecare an de către organizaţia AUTOBEST şi reprezintă o încununare a eforturilor întreprinse de SEAT pentru protecţia mediului înconjurator, prin dezvoltarea unor autoturisme cu emisii reduse de CO2.

Ibiza ECOMOTIVE este primul autovehicul omologat care înregistrează emisii de numai 98 g/km. Caroseria este în cinci uşi, maşina fiind dotată cu aer condiţionat, ceea ce plasează noul model SEAT înaintea rivalilor săi, printre care se numără Ford Fiesta Econetic sau Toyota iQ.

Ca unic juriu independent, criteriile de evaluare ale AUTOBEST sunt, printre altele, preţul autovehiculului, reţeaua de service, reţeaua de distribuţie de piese de schimb, fiabilitatea, design-ul şi tehnologia.

Membrii juriului acordă o atenţie deosebită eforturilor întreprinse de producătorii auto, cum ar fi investiţiile, crearea de noi locuri de muncă, iniţiativele.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Paris, noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE reprezintă cel mai ecologic autovehicul din segmental său. Automobilul este echipat cu un motor 1.4 TDI de 80 CP, cu filtru de particule Diesel (DPF) şi prezintă un consum impresionant de numai 3.7 l/100 km şi emisii reduse de CO2 (sub100 g/km).

Textul şi fotografiile sunt disponibile online atât la adresa www.presa.porscheromania.ro, cât şi pe site-ul media SEAT (//media.seat.com).

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *