Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noul PSP Red Spiderman de la Sony da culoare

sărbătorilor de iarnă şi sens timpului tău liber

Dacă eşti în căutarea cadoului perfect şi eşti înconjurat de cei mai înfocaţi gameri, sau dacă pur şi simplu îţi place să-ţi petreci timpul liber relaxându-te în faţa unui joc sau a unui film bun, atunci noul Sony PSP Spiderman, disponibil în magazinele Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers în variantă roşie de sărbătoare, este tot ce îţi trebuie. Mai uşoară cu 33% şi cu 19% mai subţire, noua consolă PSP Spiderman se bucură de o memorie internă dublă faţă de varianta anterioară, de 64MB, reducându-se astfel timpul de încărcare a UMD (Universal Media Disc) pentru accesarea mult mai rapidă a aplicaţiilor dorite. De asemenea noul conector Video Out te va ajuta să vizionezi alături de cei dragi, toate filmele, pozele şi jocurile preferate pe televizor, garantându-ţi o alternativă de calitate pentru petrecerea timpului liber, bazată pe uşurinţă în utilizare, noul device incluzând atât jocul Spiderman, cât şi filmul Spiderman 3.
Mai mult, prin PSP te poţi conecta la Internet prin orice hotspot wireless şi poţi fi la curent cu ultimele noutăţi de pe feedreader-ul tău. Tot wi-fi te poţi conecta la orice consolă Playstation 3 şi poţi descărca pe hard disk-ul acesteia fişierele dorite, de la muzică, până la jocuri şi filme.
 
·    cu 33% mai uşoară – doar 189 g
·    cu 19% mai subţire – doar  18.6mm
·    Un nou conector Video Out pentru vizonarea filmelor, pozelor şi jocurilor pe TV
·    Memorie internă dublată  – de la 32 MB la 64 MB
·    Timp redus de încărcare a UMD™ (Universal Media Disc)
·    Bateria se poate reîncărca în timpul transferului de date din PLAYSTATION®3 sau PC
·    Disponibil în 3 culori – Piano Black, Ceramic White şi Ice Silver
Preţ: 699 RON

Noul PSP este disponibil în reţeaua magazinelor Flamingo Computers, Flanco şi Flanco World în 3 culori: Piano Black, Ceramic White şi Ice Silver.

Bucuresti, 9.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *