free download 78 travel guides written by experts

Noul PEUGEOT 208, finalist “Car of the Year 2020”

Noul PEUGEOT 208 este unul dintre cei 7 candidați la câștigarea premiului COTY (Car of The Year). Lista celor 7 finaliști a fost anunțată la 25 noiembrie.

Noul PEUGEOT 208 seduce prin personalitatea puternică și tehnologia prezentă la bord. Modelul oferă puterea de a alege între motorizarea termică sau pur electrică. Câștigătorul premiului COTY va fi dezvăluit pe 2 martie 2020, la Geneva (Elveția).

Noul PEUGEOT 208 este o apariție spectaculoasă în segmentul său. Modelul este oferit încă de la lansare cu motorizări pe benzină și diesel, dar și într-o variantă electrică.

Designul elegant și dinamic este completat de tehnologiile inovatoare prezente la bord (PEUGEOT i-Cockpit ® 3D cu head-up display, volan compact și ecran tactil), ce promovează ergonomia. Sistemele de asistență la condus propuse de Noul Peugeot 208 sunt rezervate în mod obișnuit segmentelor superioare.

PEUGEOT 208 Car of year 2020

Lista scurtă a modelelor nominalizate la titlul “Car of the Year 2020” include, în ordine alfabetică:
BMW Seria 1
Ford Puma
PEUGEOT 208
Porsche Taycan
Renault Clio
Tesla Model 3
Toyota Corolla.

CotY Finalist 2020

PEUGEOT a câștigat în total cinci premii COTY și a fost inclus pe lista scurtă pentru a doua oară în decurs de 2 ani. Juriul premiului COTY este format din 60 de jurnaliști auto, reprezentând 23 de țări din Europa. Fondat în 1964, “Car of the Year” este unul dintre cele mai râvnite premii din industria auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *