Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noul management al companiei Monsanto Romania

Monsanto România anunță schimbarea structurii de management la nivel local începând cu 1 septembrie 2015.

Astfel, ca urmare a performanțelor obținute de-a lungul timpului, trei membri din echipa companiei au preluat noi funcții de conducere: Cosmin Chioreanu a fost numit Director General pentru Ungaria, Croația și Serbia, Octavian Chihaia a preluat funcția de Director General pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, iar Daniel Stanciu este noul Director de Marketing și Strategie pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

“Oamenii sunt sufletul companiei. Avem o echipă puternică care a performat de-a lungul timpului şi a crescut specialişti capabili să preia funcţii de mare responsabilitate. Investim permanent în dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri şi promovăm profesionalismul, spiritul de echipă şi valorile.”, afirmă Cristina Ionescu, HR Lead Monsanto Europa de Est. “Având în vedere parcursul profesional al celor trei colegi, suntem încrezători că vor contribui la dezvoltarea companiei în Europa pentru a oferi în continuare soluţii agricole de top partenerilor nostri, fermierii.”, completează Cristina Ionescu.

Principalele obiective ale lui Cosmin Chioreanu în noua poziţie sunt dezvoltarea business-ului, atât la nivel strategic, cât şi operaţional, precum şi consolidarea poziţiei companiei ca lider în industria soluţiilor agricole inovatoare în Ungaria, Croaţia şi Serbia. Cosmin s-a alăturat echipei Monsanto în România începând cu luna august 2007, ca Director Regional de Vânzări, coodonând echipa de vânzări din vestul ţării şi contribuind în mod activ la dezvoltarea afacerii în regiune. În august 2010 a fost numit Director Marketing pentru România şi Bulgaria, având un rol esenţial în dezvoltarea abordării de marketing care a facut ca Monsanto să devină, în rândul fermierilor, o companie de top în producerea, procesarea şi comercializarea de seminţe certificate. Începând cu iulie 2013, Cosmin a deţinut funcţia de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. De profesie inginer agronom, Cosmin este absolvent al U.S.A.M.V.B. Timişoara, şi deţine doctoratul în managementul culturii de porumb.

Odată cu preluarea noului său rol de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, Octavian Chihaia va continua atât dezvoltarea şi implementarea strategiei Monsanto cât şi extinderea operaţiunilor companiei în zonă. El face parte din echipa Monsanto România din aprilie 2007, deţinând funcţii de conducere în departamentele de vânzări şi marketing. Octavian a absolvit Facultatea de Agricultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Management şi Dezvoltare Rurală în cadrul aceleiaşi instituții.

Daniel Stanciu a preluat funcţia de Director de Marketing şi Strategie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova de la Octavian Chihaia şi va coordona activităţile de marketing, strategie şi dezvoltarea reţelelor de distribuţie din zona de sud-est a Europei. De-a lungul timpului, Daniel a ocupat diverse poziţii în importante companii agricole din ţară, iar în noiembrie 2014 s-a alăturat echipei Monsanto România. Daniel este absolvent al Facultăţii de Agricultură din cadrul U.S.A.M.V. Bucureşti şi al Facultăţii de Marketing din cadrul A.S.E.

În România, Monsanto activează din anul 1998, având în prezent peste 150 de angajaţi.

Bucuresti, 08.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *