free download 78 travel guides written by experts

Noul magazin Il Passo din centrul comercial ParkLake Plaza este amenajat cu un concept nou pentru o experiență specială de shopping

Il Passo, unul dintre cei mai mari retaileri de încălțăminte și accesorii de piele din România, a deschis un nou magazin în Capitală. Locația pentru noua reprezentanță Il Passo este în ParkLake Plaza și a fost inaugurată pe 1 septembrie, odată cu deschiderea oficială a centrului comercial.

Odată cu noul magazin, Il Passo ajunge la un portofoliu de opt prezențe fizice în București. Totuși, spre deosebire de precedentele, noua destinație pentru shopping are un concept special, cu un design care să-i încânte pe clienți și să le facă sesiunea de cumpărături cât mai frumoasă, într-un ambient plăcut.


„Amenajarea magazinului Il Passo din incinta ParkLake se înscrie în noile tendințe de design interior, cu o atmosferă urban chic generată de finisajele în nuanțe calde de gri cu accente de alamă, catifea și modelul herringbone recurent. Mobilierul suplu îmbină forme austere, cu linii simple de inspirație scandinavă, iar finisajele luxoase, precum alama satinată, conferă întregului spațiu un aspect unitar, complex și rafinat. Tocmai de aceea credem că toți clienții noștri care ne trec pragul se vor simți foarte bine și experiența la cumpărături capătă o dimensiune mai umană, mult mai plăcută“, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.

Magazinul debutează cu colecția de toamnă – iarnă 2016, la fix pentru începerea noului sezon. Pentru a marca această inaugurare, Il Passo a pregătit și o promoție specială. La achiziția produselor de încălțăminte și genți, clienții vor primi cadou un voucher de 100 de lei.

În ceea ce privește spațiul disponibil și investiția, Il Passo din ParkLake se va întinde pe 139 de metri pătraţi, iar compania a investit 150.000 de euro în amenajare. Pentru a asigura consultanță și suport de înaltă calitate clienților, Il Passo a dedicat șase angajați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *