bucharest tech week 2021

Noul Golf Variant este disponibil si in Romania

·    Design verstail: 1.550 litri capacitatea portbagajului, multiple spati de depozitare
·    Primii clienti au intrat in posesia noului Volkswagen Golf Variant.

Volkswagen a prezentat noua versiune a modelului Golf lumii intregi: “Variant” este pe atat de spatioasa cat este de versatil. Noul Variant se afla la a treia reeditare a succesului. Versiunile anterioare ale modelului combi au fost extrem de bine primite de public, in special in Europa de Vest. Mai mult de 1.2 mil de masini si-ai gasit cumparator din 1993 si 660.000 unitati au fost inamtriculate doar in Germania. Iata ca acum soseste a treia generatie.

 

Noul Golf Variant tinteste primul loc in segmentul de piata in Germania

In ciuda fragmentarii segmentului break, modelele de clasa Golf sunt in continuare foarte cerute in Germania. Aproape 650.000 unitati din aceasta specie sunt vandute in Europa de Vest in fiecare an. Sapte din 10 unitati merg in cele mai mari tari din Europa (Germania, Italia, Marea britanie, Franta, Spania), iar aproape 200.000 unitati doar in Germania. Nu trebuie ignorata proportia clientilor de flote. Volkswagen estimeaza ca aproape doua treimi din toate Golf-urile Variant sunt inmatriculate ca masini de companie. Dintre acestea majoritatea sunt dotate cu motoare 1.9 TDI, un motor economic pentru cei care parcurg distante mari ce combin` perfomantele excelente (187 km/h viteza de top) cu un consum de carburant redus (5.2 l/100 km media).

Portbagaj de 1.550 litri

Spatios. Ca si predecedorul sau, noul Golf Variant, acum mai lung cu 15.9 cm, este caracterizat de combinarea ideala a dimensiunilor interne si externe. Capacitatea de incarcare maxima a crescut de la 1.470 la 1.550 litri, iar cand este folosit ca masina cu cinci locuri 560 de litri sunt disponibili in portbagaj.

Echipare de baza bogata

Extensiv. Volkswagen ofera noul Golf Variant in versiunile de echipare Trendline, Comfortline si Sportline. Chiar si versiunea de baza, Trendline are pe lista un pachet bogat de dotari standard: ABS, aer conditionat, jante de 16 inch, geamuri electrice fata/ spate, inchidere centralizata cu telecomanda, bacheta spate pliabila asimetric, radio CD cu mp3.

Motoare eficiente, gama de putere intre 102 CP si 170 CP

Personalitate si economie. Noul Golf Variant este lansat cu doua motoare diesel si patru pe benzina. Ca motor entry-level este propulsorul de 1.6 litri cu patru cilindri ce dezvolta 75 kW sau 102 CP. Imediat peste sunt pozitionate motoarele TSI. Acestea dezvolta 122CP, 140 CP si  170 CP. Versiunile diesel sunt doua propulsoare TDI de  105 CP si 103 kW/ 140 CP.Transmisia DSG cu ambreiaj este disponibila pentru patru din cele sase oferite.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite   autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.
Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.23 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 şi sâmbăta intre orele 8-13.

Bucuresti, 7.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *