free download 78 travel guides written by experts

Noul director general al ASBIS Romania are ca misiune

creşterea competitivităţii şi eficientizarea organizaţiei

Compania ASBIS, unul dintre cei mai importanţi distribuitori IT din România, anunţă numirea în funcţia de director general a fostului director de vânzări, Monica Aluaş. Noul şef al reprezentanţei locale are ca priorităţi principale creşterea competitivităţii şi eficientizarea organizaţiei, direcţii fundamentale pentru dezvoltarea afacerilor în perioada următoare.

„Ne propunem să fim printre companiile de top din distribuţia IT din România, prin consolidarea poziţiei pentru brandurile existente şi diversificarea produselor pe care le comercializăm către partenerii noştri” – a declarat Monica Aluaş, director general ASBIS Romania. „După 11 ani de prezenţă în România, avem un număr mare de clienţi reselleri, faţă de care avem o responsabilitate, aceea de a le oferi produse IT cerute de piaţă, în cele mai bune condiţii, astfel încât să acoperim cât mai bine solicitările clienţilor finali.”

ASBIS va demara mai multe programe menite să îmbunătăţească abordarea pieţei IT, strângerea legăturilor cu firmele partenere şi oferirea de condiţii particularizate fiecărui tip de client. „Vom fi mai competitivi la finalul acestui an, atât ca organizaţie, cât şi la nivelul ofertelor pentru clienţi. Vom continua lucrurile bune făcute până acum, dar am început să punem pe hârtie şi noi proiecte strategice, pentru care avem forţa financiară şi sprijinul grupului” – a completat Aluaş.  ASBIS a semnat în ultima perioadă noi contracte de distribuţie (Dell, WD, Lenovo) şi şi-a intensificat investiţiile pentru mai multe proiecte, printre care dezvoltarea unei aplicaţii software, participarea la CERF şi instruirea angajaţilor.

Monica Aluaş are o experienţă de 14 ani în domeniul distribuţiei IT; de-a lungul carierei sale a ocupat funcţii de conducere în cadrul mai multor companii, în ultimii patru anii fiind director de vânzări la ASBIS România. Noul director general este absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, a urmat numeroase cursuri de management şi este în curs de obţinere a diplomei MBA.

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *