free download 78 travel guides written by experts

Noul Citigo: declaratii ale membrilor Consiliului de Administratie

Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, Preşedinte al Consiliului de Administraţie:

“Citigo este un element central al strategiei de creştere Škoda, pentru 2018.”

“Citigo reprezintă prezenţa Škoda, în premieră, în segmentul subcompact.”

“Suntem convinşi că Citigo va fi un mare succes şi că va avea o contribuţie semnificativă la creşterea noastră din anii următori. Succesul introducerii sale pe piaţa din Cehia ne confirmă aceste aşteptări.”

“La nivel mondial, segmentul subcompact dispune de un potenţial mare de creştere. Citigo înseamnă că acum avem şansa de a beneficia de această creştere.”

“Acest automobil este „simply clever” – şi este „city clever”.”

„Citigo impune noi standarde în segment: siguranţă, economie, prospeţime şi ingeniozitate.”

Dipl.-Betrw. Jürgen Stackmann, Membru al Consiliului de Administraţie, responsabil pentru Vânzări şi Marketing:

“Citigo va îmbunătăţi poziţia bună a companiei ŠKODA, în special pe pieţele din Europa.”

“Ne aşteptăm ca, în Europa de Vest, cererea pentru versiunea cu cinci uşi să fie puţin mai mare decât pentru cea cu trei uşi. În Europa Centrală şi de Est, circa trei sferturi dintre clienţii de Citigo vor opta pentru versiunea cu cinci uşi.”

“Citigo este automobilul subcompact perfect pentru clienţii care au aşteptări foarte înalte de la un automobil subcompact, la fel ca şi de la un automobil de dimensiuni mai mari, în ceea ce priveşte calitatea, designul, funcţionalitatea, economia şi siguranţa.”

“Maşina potrivită pentru femei şi bărbaţi tineri, care-şi doresc să se bucure de mobilitatea individuală, în prima lor maşină personală.”

“Femeile active, care doresc să îmbine viaţa de familie şi cea profesională şi care caută un automobil practic, sigur şi accesibil, vor iubi Citigo.”

“Aşa-numiţii best-agers, adică indivizii de vârstă medie, activi, care-şi doresc să schimbe maşina lor mare cu una de dimensiuni mai mici, vor descoperi în Citigo o propunere excelentă. Acest automobil sigur, practic şi economic poate fi utilizat pentru deplasări simple şi lipsite de complicaţii, atât în oraş cât şi în împrejurimile sale.”

Dr.-Ing. Eckhard Scholz, Membru al Consiliului de Administraţie, responsabil pentru Dezvoltare Tehnologică

“Cinci stele în testul de impact Euro NCAP reprezintă un rezultat excelent, unul prin care o autoritate competentă şi independentă confirmă standardele înalte de siguranţă, oferite de Citigo. În cooperare cu Grupul Volkswagen, echipa noastră de cercetare şi dezvoltare a făcut o treabă extraordinară. De asemenea, a demonstrat că siguranţa accesibilă, fără compromisuri, poate fi obţinută chiar şi în segmentul subcompact. Rezultatul de la Euro NCAP este o laudă binemeritată pentru această minunată dăruire.”

“Echipa noastră tehnică a făcut o treabă foarte bună. Citigo este o ŠKODA, în cel mai bun sens al acestui termen, şi este un automobil care impune noi standarde în segmentul său, în foarte multe aspecte.“

“Citigo este prima ŠKODA care poartă noul logo. Aceasta demonstrează importanţa acestui automobil subcompact pentru marcă.”

“Citigo etalează elemente importante ale noului nostru limbaj de design. Forme clare, contururi precise, suprafeţe clare, fără elemente de prisos.“

“Motoarele disponibile pentru Citigo sunt perfecte pentru un automobil de oraş: pe cât de eficiente, pe atât de economice, energice şi confortabile.”

Bucuresti, 09.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *