Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noul Burlac si-a cucerit telespectatorii inca de la prima editie

Peste un milion de români au urmãrit asearã întâlnirea acestuia cu Alexandra în carul cu fân

Episod de senzaţie asearã la Burlacul. Frumoasele concurente şi-au cunoscut noul Burlac şi s-au declarat de-a dreptul încântate de acesta, despre care au spus cã îndeplineşte toate rigorile: e romantic, sensibil, manierat şi foarte frumos. În minutul de aur, la 21:49, peste un milion de telespectatori din mediul urban au urmãrit întâlnirea lui Sergiu cu Alexandra în carul cu fân. Uite cum s-au distrat cei doi tineri!

Jocul seducţiei a revenit în forţã cu un nou Burlac – Sergiu Barboni; un tânãr frumos, inteligent, manierat şi mereu devreme acasã! Primele cuvinte pe care noul Burlac le-a adresat concurentelor, le-au cucerit în mod cert pe protagonistele show-ului: „Sunteţi foarte frumoase! Mult mai frumoase în realitate decât la tv!”. Fetele au fost de-a dreptul încântate de noul Burlac, la adresa cãruia nu au avut decât cuvinte de laudã.

Telespectatorii au fost la rândul lor cuceriţi de carismaticul protagonist al show-ului Burlacul, astfel cã, în minutul de aur, la 21:49, peste un milion de telespectatori din mediul urban urmãreau întâlnirea privatã dintre Sergiu şi Alexandra, mai mult decât dublu faţã de cei care urmãreau atunci programul oferit de principalul competitor, Pro Tv.

Frumoasa Alexandra a fost invitatã de Sergiu la o întâlnire privatã, într-o locaţie cât se poate de ofertantã – un peisaj rustic în mijlocul unei livezi de meri. Un car cu fân – acesta a fost locul în care cei doi tineri au ciocnit un pahar de şampanie şi s-au sãrutat pasional, spre marea bucurie a tinerei, care nu îşi mai încape în piele de bucurie. Cum vor evolua lucrurile în cel mai incitant joc al seducţiei, rãmâne de vãzut în fiecare joi, de la 20:20, la „Burlacul”!

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul all urban
Perioada 19 aprilie 2012

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *