Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noul Burlac Sergiu Barboni a prins gustul intalnirilor private

Noul protagonist al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1 este foarte entuziasmat de aventura în care tocmai a pornit. Deşi în primul episod, la întâlnirea cu fetele, a avut parte de nişte emoţii incredibile, Sergiu se declarã acum mai mult decât încântat de experienţele de care are parte zi de zi, în compania frumoaselor sale pretendente.

Sãptãmâna trecutã, telespectatorii Antena 1 l-au cunoscut pe noul protagonist al show-ului Burlacul, Sergiu Barboni. În faţa frumoaselor concurente şi-a fãcut apariţia un tânãr manierat, frumos şi sensibil, care le-a cucerit pe datã. Sergiu a fost foarte emoţionat la întâlnirea cu fetele: „Aveam nişte emoţii incredibile. Nu mi s-a mai întâmplat niciodatã, dar abia am reuşit sã articulez câteva minute. Acum însã, când am apucat sã ne cunoaştem mai bine, lucrurile stau cu totul altfel. Am avut deja câteva întâlniri private şi vã asigur cã mã veţi vedea cu totul altfel decât în primul episod!” !” Cum va decurge lupta pentru inima noului Burlac, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20.20, într-un nou episod „Burlacul”, la Antena 1.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *