free download 78 travel guides written by experts

Noul an debuteaza in forta la E!, cu doua premiere: show-urile „The Drama Queen” si „Party On”

din 5 ianuarie 2014

Duminică, 5 ianuarie 2014, de la ora 22:00, la E! începe noua serie The Drama Queen, care ne arată cum se naște o vedetă. Prezentat de Marki Costello, manager la Hollywood, specializată în crearea de branduri pentru vedete, show-ul The Drama Queen îi introduce pe telespectatori, din 5 ianuarie 2014, de la ora 22:00, în lumea lui Costello, pe care o vedem muncind mult la construirea unor cariere în entertainment şi învăţându-şi clienţii cum să fie vedete. Marea parte a timpului său este dedicată „familiei” de la birou, care include personaje diverse – de la clienţii ei pretenţioşi, la cei aflaţi la început de drum şi la angajaţii tineri şi uşor de impresionat. Costello a lansat recent un departament pentru copii, iar stresul la care este supusă a crescut enorm, acum având de-a face şi cu multe mame care îşi ţin odraslele din scurt.

Manager de top, Marki a lucrat timp de peste 20 de ani cu numeroşi câştigători ai Premiului Emmy şi a stat în spatele unor nume precum Kelly Osbourne şi CeeLo Green; a scris bestsellere şi a creat renumitul seminar „Hosting Bootcamp”; a fost omul-cheie pentru diverşi oameni de televiziune aflaţi la începutul carierei lor. Clienţii şi angajaţii ei pot atesta faptul că este o tipă directă şi cu gura mare şi că acest fel de a fi este secretul succesului ei, dovedind că Marki Costello primeşte tot ce-şi doreşte.

Tot duminică, 5 ianuarie, de la ora 23:00, începe Party On, noul show de 8 episoade a câte jumătate de oră fiecare, care ajunge în stațiunile exclusiviste şi pe plajele superbe din întreaga lume şi ia pulsul vieţii de noapte locale. Găzduit de cântăreaţa şi actriţa nominalizată la Emmy pentru rolul din Dragoste şi putere Jacqueline M. Wood, fiecare episod se va centra pe o destinaţie în care Jacqui va petrece 48 de ore, admirând peisajele incredibile, gustând cocktail-urile şi bucătăria locale şi încercând activităţile extreme specifice locului. De-a lungul traseului ei, Jacqui va cunoaşte celebrităţi şi legende locale, care i se vor alătura în aventura ei de două zile şi vor menţine atmosfera de petrecere în fiecare dintre aceste destinaţii de elită.

Jacqueline MacInnes Wood este cunoscută publicului american pentru rolul ei nominalizat la Emmy din longevivul serial Dragoste şi putere, în care o joacă pe Steffy Forrester. A apărut în filmul Disney XD Fraţii zburători, în hitul Warner Bros. Destinaţie finală 5 şi a avut recent rolul principal în filmul TV marca Lifetime Her Husband’s Betrayal. Jacqueline a mai apărut într-un rol episodic în serialul Arcaşul. În plus, este şi cântăreaţă, iar primul ei album se va lansa în curând.

Așadar, nu uitați: show-ul săptămânal The Drama Queen începe duminică, 5 ianuarie 2014, de la ora 22:00, iar Party On va avea premiera tot pe 5 ianuarie, de la ora 23:00. Numai la E!

Bucuresti, 03.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *