metalshow

Noua versiune QuarkXPress 8 pe www.azsoft.ro

Magazinul on-line www.azsoft.ro va ofera QuarkXPress 8 care este un program profesional pentru tehnoredactare (aranjare în pagină) şi design, folosit de editorii de cărţi, ziare, reviste, de tipografii şi agenţii de publicitate, care permite aşezarea elementelor pe pagină după dorinţa utilizatorului.

  QuarkXPress 8 este o aplicaţie pentru tehnoredactare (aranjare în pagină, machetare). QuarkXPress 8  poate fi folosit pentru a produce orice începând de la o mică buclă la o linie decorativă, până la o enciclopedie în mai multe volume. O dată machetată, o pagină poate fi printată la o imprimantă laser acasă (rapoarte, invitaţii la o petrecere etc.), tipărită pe o maşină tipografică în număr mare de exemplare (carte, revistă, broşură, ziar etc.) sau exportată pentru a putea fi vizualizată online (PDF).

Cu noul QuarkXPress 8 este mai simplu si mai rapid de lucrat, datorita noii interfete moderne si intuitive, si accesului mult mai usor la instrumente si optiuni.

Iată câteva din noile caracteristici ale acestei versiuni:

    * efectele extraordinare asupra textelor, care sunt compatibile cu toate modelele de imprimantă laser şi imagesetter (maşină de imprimare pe film tipografic a separaţiilor de culoare) la pregătirea pentru tipar; cu opţiunea "Drag and Drop" (tragerea cu mouse-ul a unui element în fereastra unui program) textele şi imaginile sunt aduse în program din orice aplicaţie ce suportă "Drag and Drop" şi automat este generată boxa pentru obiectul respectiv;
    * conţine suport pentru tehnologia Flash (realizarea de animaţii complexe şi aplicaţii multimedia în paginile web);
    * se poate lucra uşor cu documente importate din Adobe Photoshop (imagini), Microsoft Word (text) sau Microsoft Excel (tabele sau/şi grafice); QuarkXPress este capabil acum, să creeze şi să editeze materiale grafice vectoriale compatibile cu Adobe Illustrator;
    * oferă dicţionare şi corecturi ale textului în peste 30 de limbi străine, iar noul format universal QuarkXPress 8 poate fi listat în orice limbă şi pe orice imprimantă din întreaga lume.

Bucuresti, 25.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *