Noua versiune a sistemului SFA de la Senior Software – acum mult mai rapida si mai intuitiva

Senior Software anunță disponibilitatea celei mai recente versiuni a sistemului SFA, destinat automatizării activității echipelor de vânzări de pe teren. Modificările aduse soluției SeniorSFA sunt centrate pe creșterea eficienței procesului de vânzare mobilă prin facilitarea preluării comenzilor de la clienți și a încasării soldurilor.

Soluția SFA pe Android de la Senior Software este acum mult mai rapidă și mai intuitivă. Au fost introduse noi functionalități, iar cele existente au fost îmbunătățite, astfel încât reprezentanții de vânzări de pe teren să își poată desfașura activitatea în cele mai bune condiții, având la dispoziție un instrument puternic, dar în același timp ușor de folosit.

Unul dintre clienții Senior Software care beneficiază deja de noile functionalități ale soluției SFA este Roxana SRL, liderul distribuției de bere și băuturi răcoritoare din Bistrița. Domnul Vali Cânpeanu, Directorul de Vânzări al companiei, declară: "Soluția SFA de la Senior Software ne-a ajutat în primul rând să economisim foarte mult timp în ceea ce privește preluarea comenzilor de la clienți. Recent am făcut un upgrade la cea mai nouă versiune SFA și pot spune că sunt foarte mulțumit, având în vedere îmbunătățirile aduse pe partea de încasare și posibilitatea de a vinde fracționat. O altă funcționalitate extrem de utilă este aceea că pot vedea oricând pe hartă locația exactă a agentului în momentul în care trimite o comandă."

Printre noutățile ultimei versiuni SFA se numără și o interfață mai intuitivă pentru preluarea comenzilor. Atât forma cât și comportamentul acesteia pot fi configurate în totalitate de către managerii de vânzări. Diverse filtre pe produse sunt disponibile direct pe comandă, astfel încât agentul de vânzări să poată găsi mai rapid produsele dorite de client. Alte funcționalități prezente în noua versiune SFA sunt:
· Vizualizarea pe hartă a locației în care a fost realizată sincronizarea datelor. Astfel, managerul de vânzări poate vedea dacă într-adevăr agentul a preluat o comandă de la sediul clientului sau telefonic.
· Posibilitatea de a vinde fracționat direct de pe device-ul mobil. Exista situații în care clientul dorește să cumpere doar jumătate sau un sfert dintr-un anumit produs existent în SFA. Cu noua versiune SeniorSFA, reprezentantul de vânzări poate introduce în comanda de pe device-ul mobil exact cantitatea solicitată, nefiind necesară o muncă suplimentară din partea operatorilor de la sediul central.
· Managementul bugetelor pentru fiecare reprezentant de vânzări în parte. Bugetul poate fi legat de cheltuieli precum combustibilul sau diurna, sau de nivelul discounturilor pe care un agent le poate acorda clienților. Pe această cale, atât ei cât și managerii lor pot urmări permanent încadrarea în bugetele prestabilite și vor primi avertizări în cazul în care sunt pe cale să le depășească.
· Incheierea de contracte: începând cu versiunea curentă de SFA, reprezentantul de vânzări are la dispoziție pe device-ul mobil modele de contracte definite de management, pe care le poate completa direct la sediul clientului.
· Îmbunătățirea procesului de planificare automată a activităților, prin intermediul Ciclurilor de Activități. Acestea permit managerilor să clasifice clienții în funcție de diferite criterii (geografice, domeniu de activitate sau altele), să stabilească activități specifice – precum vizite – și să le aloce automat agenților de vânzări.
· Planogramele – care redau modul de așezare a produselor la raft – au fost modificate astfel încât să poată fi utilizate mai ușor de către reprezentanții de vânzări. Aceștia au acum posibilitatea să încarce imagini cu planograme deja create și să verifice mai rapid corespondența lor cu realitatea.

SeniorSFA pe Android este soluția de management al activității echipelor de pe teren oferită de Senior Software. Interfața sistemului este optimizată pentru fiecare tip de dispozitiv mobil – smartphone sau tabletă – oferind personalului din teren productivitate și confort încă de la prima utilizare. Cu SeniorSFA pot fi gestionate atât activități de vânzare tranzacțională, adeseori întâlnită în distribuția de bunuri de larg consum, cât și de vânzare consultativă, de echipamente cu valori mari și activități de service aferente.

Pentru mai multe detalii accesați www.SeniorERP.ro/SFA.

Bucuresti, 13.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *