free download 78 travel guides written by experts

Noua versiune a sistemului SeniorSFA utilizează o tehnologie inovatoare de recunoaștere a imaginilor

Senior Software anunță disponibilitatea celei mai noi versiuni a aplicației SFA, un sistem destinat automatizării activității echipelor de vânzări pe teren.

Una dintre cele mai importante modificări din versiunea 4.8 a soluției SeniorSFA se referă la implementarea Trax, o tehnologie nouă pentru piața din România, de recunoaștere și citire a imaginilor digitale.

SeniorSFA este o soluție de automatizare și optimizare a activităților desfășurate de agenții de vânzări, ce ajută distribuitorii și producătorii să își îmbunătățească operațiunile din teren și să crească cota de piață, veniturile și marja de profit.


Cea mai recentă versiune a soluției SeniorSFA este acum disponibilă și pe Windows 10 și utilizează o tehnologie nouă pentru piața din România intitulată Trax ce oferă un mod mai precis, coerent și fiabil de citire a imaginilor digitale, pentru a înțelege modul în care produsele sunt performante pe piață, în timp real. Cu un standard de precizie de 96%, Trax folosește cei mai avansați algoritmi de recunoaștere a imaginilor în timp real și identifică automat orice produs de brand, sub-brand și nivel SKU.

Astfel, utilizând cea mai recentă versiune a sistemului SeniorSFA, echipele de vânzări pot încărca imagini direct de la raft, iar soluția analizează automat indicatorii de conformitate și generează în câteva minute măsurile corective necesare, reducând timpul și volumul de muncă în fiecare magazin. Totodată, managerii de vânzări pot crea rapoarte și analize complexe pe baza datelor colectate din teren, îmbunătățind astfel modul de așezare a produselor la raft.

“Noua versiune a sistemului SeniorSFA cu tehnologia integrată Trax consolidează suita de sisteme destinate automatizării și eficientizării activităților de business și reprezintă un pas în plus în direcția noastră continuă de a livra cele mai bune soluții pentru companiile de distribuție și producție din România” a declarat domnul Lori Haiducescu, Director Operațiuni Senior Software.

Sistemul SeniorSFA 4.8 de la Senior Software este acum mult mai accesibil, rapid și intuitiv și odată cu introducerea noilor funcționalități și îmbunătățirea celor existente, reprezentanții de vânzări pe teren își pot desfășura activitatea în cele mai bune condiții, având la dispoziție o aplicație puternică și eficientă. Printre beneficiile importante ale noii versiuni SFA se numără și:
• Accesibilitate sporită prin compatibilitatea soluției cu sistemul de operare Windows.
• Flexibilitate crescută prin funcționalități noi ce permit definirea separată a ierarhiei clienților pe echipa de vânzări și atribuirea șabloanelor de comenzi la anumite grupuri de clienți sau utilizatori. 
• Eficientizarea traseelor de lucru prin integrarea de șabloane și hărți interactive ce permit programarea optimă a vizitelor periodice. Totodată, vizitele pe teren pot fi planificate și prioritizate în funcție de targetele de vânzări.
• Îmbunătățirea fluxului de lucru și a procesului de planificare a activităților prin opțiunea de vizualizare a taskurilor prioritare și urgente într-un singur dashboard și prin setarea de notificări și remindere.
• Experiență de utilizare mai bună pentru managerii de vânzări printr-un design nou al consolei de administrare.
• Perfecționarea modului de planificare a activităților interne prin funcționalități noi de gestionare a activităților non-client (înregistrarea ședințelor interne, training-uri etc.)

SeniorSFA 4.8 este soluția de gestionare a activității echipelor de vânzări și are rolul de a pune în legatură directă clientul, angajatul de pe teren și compania. Interfața sistemului este optimizată pentru fiecare tip de dispozitiv mobil – smartphone sau tabletă – oferind personalului din teren mobilitate, productivitate, eficiență și confort încă de la prima utilizare. Cu SeniorSFA pot fi gestionate atât activități de vânzare tranzacțională, deseori întâlnită în distribuția de bunuri de larg consum, cât și de vânzare consultativă de echipamente cu valori mari și activități de service aferente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *