Visualfest 2022
Shadow

Noua versiune a sistemului inteligent de zonare Honeywell Home evohome de la Resideo

Rolle, Elveția – Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), furnizor global de soluții de confort și securitate pentru spații de locuit, anunță că Honeywell Home evohome, sistem de zonare inteligent si inovator¹ care permite consumatorilor să gestioneze cu ușurință temperatura din fiecare cameră direct sau prin intermediul unei aplicații, are o nouă versiune.

Noile funcții inteligente evohome permit acestei soluții wireless conectate la internet prin wi-fi să fie folosită cu aproape orice tip de sistem de încălzire si răcire a locuinței. Astfel, un număr din ce în ce mai mare de beneficiari vor putea controla eficient, dintr-un singur loc, nivelul de confort și să creeze până la 12 zone diferite de încălzire inteligentă în imobil. Ca urmare, beneficiarii vor putea reduce considerabil consumul de energie și valoarea facturilor² de utilități.

Controllerele evohome de la Resideo sunt proiectate și produse în Europa, fiind rezultatul unei experiențe cumulate de 130 de ani în domeniul ingineriei și dezvoltării de tehnologii inovatoare pentru case inteligente, oferind instalatorilor profesioniști și consumatorilor o soluție ușor de utilizat.

Honeywell Home evohome

Funcțiile integrate care au atras atenția instalatorilor și consumatorilor sunt:

  • Proiectat cu gândul la viitor, pentru generațiile următoare, conștiente de importanța protejării mediului – soluția universală de zonare este compatibilă acum și cu pompele de căldură
  • Compatibilitate extinsă cu alte sisteme de încălzire – dincolo de pompele de căldură, evohome poate fi asociat și cazanelor/centralelor clasice sau moderne în condensație, sistemelor de termoficare sau arzătoarelor pe peleți;
  • Confort maxim în orice cameră, în orice anotimp, incluzând acum o funcție de răcire pentru pompele de căldură – evohome menține o temperatură confortabilă atât iarna, cât și vara, în fiecare zonă în parte ;
  • Performanță îmbunătățită a cazanului prin intermediul unei tehnologii brevetate – tehnologia Advanced Load Scaling™ (Dozare inteligentă putere cazan) limitează atingerea unor temperaturi ridicate ale agentului termic din cazan, permițând funcționarea eficientă a acestuia. Aici este inclus și Economizorul pentru vreme caldă, respectiv funcția de oprire a cazanului când vremea este caldă, în perioada de tranziție dintre sezonul rece și cel cald;
  • Control inteligent în funcție de vreme – control mai bun al confortului în zonele create și gestionarea eficientă a consumului de energie, în funcție de temperaturile exterioare și interioare. Include o funcție care învață necesarul de căldură pentru fiecare cameră.

Versiunea inteligentă actualizată a evohome este deja disponibilă.

„Soluția noastră evohome oferă o opțiune inteligentă de zonare, sigură, utilizată deja de aproape 100.000 de instalatori. Noile funcții o transformă într-o soluție și mai inteligentă”, a explicat Krzysztof Meinicke, director de produs pentru regiunea EMEA, importanța ultimelor dezvoltări Resideo pentru produsele sale din Europa.

Pentru a afla mai multe despre cum reușește evohome să ofere instalatorilor și utilizatorilor capacitatea de a monitoriza și controla confortul din locuință accesați www.homecomfort.resideo.com/evohome.

Marca înregistrată Honeywell Home este utilizată pe baza unei licențe pe termen lung de la Honeywell International Inc.

¹ Resideo este un pionier în domeniul soluțiilor inteligente de zonare a locuințelor, oferind produse din această categorie de peste 20 de ani.
² evohome are cel mai ridicat grad de eficiență energetică conform ErP (Directiva pentru produsele din domeniul energetic): clasa VIII.

Leave a Reply

Your email address will not be published.