free download 78 travel guides written by experts

Noua tehnologie PC All in One – disponibila din luna februarie pe www.eflamingo.ro

MSI All-in-One AP1900 aduce în România dotările unui PC sub forma unui monitor

Începând cu data de 15 februarie, magazinul online www.eflamingo.ro pune la dispoziţia clienţilor săi noul MSI AP1900, un PC All-in-One care încorporează toate funcțíonalitățíle de care ai nevoie într-un monitor cu o grosime de doar 35mm, fiind cel mai subţire astfel de PC din lume. Avantajele acestei tehnologii stau în economia de spaţiu pe care o oferă, alături de noi opţiuni proiectate special pentru a oferi eficienţă şi confort: display inovator, timp de răspuns scurt, performanţă crescută, consum de energie mic şi nivel redus al zgomotului.

NetON AP 1900 oferă o eficientizare maximă a spaţiului de lucru punând accent în acelaşi timp pe performanţă. Noul PC oferă o vizionare panoramică, afişajul de 19” cu format 16:9, fiind astfel perfect pentru redarea de conţinut multimedia. Adaptabil oricăror condiţii, monitorul suportă o înclinare de +/- 5 grade şi oferă cele mai bune condiţii de vizualizare, imaginea proiectată fiind vizibilă la un unghi de până 160 de grade, atât vertical cât şi orizontal. Mai mult, datorită opţiunii Wall Mount poate fi folosit cu succes în conferinţe, şedinţe, sau pentru a economisi maximul de spaţiu de lucru acasă.

MSI NetON AP1900 foloseşte noua generaţie de procesoare Intel® Atom™. Pe lângă performanţe optimizate, procesorul Intel® Atom™ N270 contribuie la consumul redus de energie, astfel NetON AP1900 consumând cu 86% mai puţin faţă de un PC obişnuit. Pe aceeaşi linie, nivelul de zgomot nu depăşeşte 26 de decibeli, oferind condiţii exccelente de lucru.

MSI NetON AP1900 foloseşte sistemul de operare Windows XP Home, include memorie RAM DDR2 de până la 2GB şi o capacitate HDD de 160 GB. Conexiunea Wireless 802.11 b/g , camera web de 1.3 MP, timpul de răspuns de 5 ms şi interfaţa complexă (port LAN, cele patru porturi USB 2.0, cititor de carduri, drive optic) oferă suport pentru toate aplicaţiile dorite la un preţ de 2099 lei.

Bucuresti, 03.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *