free download 78 travel guides written by experts

Noua tableta YOGA de la Lenovo le ofera consumatorilor noi modalitati de a realiza mai multe lucruri

· Gama YOGA Tablet se extinde cu mai multe dimensiuni de ecran şi posibilitatea de a alege modele cu Windows
· Flexibilitate în utilizare cu noul mod de folosire Suspendat (Hang) şi un picior de susținere mai mare
· Sistem audio, camere foto și capacităţi de procesare de top, pentru o tabletă mai productivă

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a anunţat astăzi extinderea cunoscutei sale linii de tablete YOGA cu noua YOGA Tablet 2. Consumatorii pot acum pentru prima dată să aleagă modele cu Windows, disponibile la dimensiunile de 8 și 10 inci. Lenovo oferă, de asemenea, noi modele cu Android de 8 și 10 inci, precum și noua YOGA Tablet 2 Pro de 13 inch.

Cu și mai multe caracteristici care se adaptează la utilizatori, cum ar fi noul mod de poziționare Suspendat (Hang) şi picior de susținere îmbunătăţit, aceste tablete le oferă consumatorilor o nouă modalitate de a face lucrurile pe care le iubesc. Proiectat pentru stilul de viaţă mobil şi digital al prezentului, ele dispun de sisteme audio captivante, camere video de înaltă rezoluție, procesoare Intel ® Atom™ și WiFi dual band, cu conectivitate 4G1 opțională susţinută de modemul 7160 Intel XMMTM.

O nouă modalitate de a face mai multe

Noua tabletă YOGA 2 se concentrează pe tehnologia care se adaptează la utilizatori, făcând utilizarea intuitivă şi distractivă. Subţire și uşoară din toate punctele de vedere, tableta oferă un nou nivel de flexibilitate, pornind de la noul mod de folosire Suspendat. Utilizatorii se pot bucura în continuare de cele trei moduri originale – Susținere, Inclinat și Ridicat – precum şi de un al patrulea mod – Suspendat – care le permite să atârne dispozitivul. Răspunzând la feedback-ul clienţilor, Lenovo îmbunătățit, de asemenea, piciorul de susținere în modul Stand, pentru o mai mare stabilitate la apăsarea pe ecranul multitouch cu 10 puncte de sensibilitate.

Suplimentar față de designul receptiv al tabletei, specificaţiile sale de performanță au primit o îmbunătăţire. Un procesor Intel ® Atom™ acceptă caracteristici îmbunătăţite de sunet şi cameră, compuse din difuzoarele frontale duble cu cinematografică tehnologie Dolby şi Wolfson® Master HiFi™ pentru un sunet clar, și camera din spate de 8 MP. Tabletele au, de asemenea, un număr de caracteristici utile pentru conectivitate, precum WiFi dual band și portul micro USB OTG care le permite utilizatorilor să își încarce telefonul (necesită cablu separat). În plus, utilizatorii se pot bucura de o durată mai mare de viaţă a bateriei.

Design la alegere

Tableta YOGA 2 oferă 3 dimensiuni de ecran şi 2 sisteme de operare, astfel încât utilizatorii pot alege modelul care li se potriveşte. Pentru cei cărora le place familiaritatea şi productivitatea Windows, Lenovo oferă tableta YOGA 2 cu Windows în modele Ebony, de 8 şi 10 inci. Tabletele vin cu Microsoft Office 365 preîncărcat (abonament pe 1 an) şi, opţional, cu 4G pe modelul 10 inci1.

Pentru cei care preferă Android, Lenovo a creat tableta YOGA 2 de 8 şi 10 inci, precum şi noua tabletă YOGA 2 Pro de 13 inci, care rulează pe Android 4.4 Kit Kat în Platinum. Pentru a rămâne conectat oriunde, toate modelele Android oferă opțional 4G1. Aceste modele vin cu Lenovo Apps Premium care le permite utilizatorilor să partajeze, sincronizeze şi să protejeze informaţiile preţioase cu uşurinţă pe tableta lor. ShareIt oferă informații instantaneu între mai multe dispozitive fără costuri de rețea, iar SYNCit reface contactele, mesajele SMS şi jurnalele de apeluri.

Citate:

“A doua generaţie a tabletelor noastre YOGA le oferă utilizatorilor libertatea de a face mai mult – ei pot atârna tableta de perete cu noul mod Hang; se pot bucura de un sunet de neegalat pe o tabletă; pot alege sistemul de operare preferat – Android sau Windows”, a declarat Jeff Meredith, Vicepreşedinte Marketing, Lenovo Mobile Business Group. “De asemenea, pentru cei care își doresc multimedia pe un ecran mai mare, am creat un nou model de 13-in cu tableta YOGA 2 Pro. Deci, mai multe opţiuni şi mai multe performanţe.”

"Consumatorii sunt tot mai cunoscători, deci au nevoie de mai multe opţiuni pentru a-și satisface nevoile foarte variate. Suntem mândri să sprijinim Lenovo în îndeplinirea acestor nevoi diverse prin furnizarea performanţei rapide şi durată mare de viață a bateriei, prin procesorul Intel Atom, fie că este o tabletă Android sau Windows, şi indiferent de dimensiunea ecranului şi de caracteristicile speciale ale ofertelor comprimate. Modemul Intel XMM 7160 le oferă consumatorilor conectivitate 4G ultra-rapidă pentru tabletele lor ", a declarat Erik Reid, Vicepreşedinte Intel Mobile şi Communications Group şi General Manager Tablet Business Unit.

Preţ şi disponibilitate2

Tableta YOGA 2 de 10 inci şi 8 inci, cu Android vor fi disponibile la prețuri care pornesc de la 299.99 USD, respectiv 249.99 USD.

Tableta YOGA cu Windows de 10 inci va fi disponibilă începând de la 399.99 USD. Modelul de 8 inci va fi disponibil de la 299.99 USD.

Accesează press kit-ul aici: //news.lenovo.com/ANewWay.

Pentru cele mai recente ştiri despre Lenovo, abonează-te pe Lenovo Newsroom alerts sau urmăreşte Lenovo pe Twitter şi Facebook.

1 Pentru rezultate optime, folosiți proiectorul în camere slab luminate sau întunecate, de la aproximativ 2m de perete sau tavan, pentru o proiecție de 50 de inci.
2 Studiu Lenovo 2013. Date de piață CEA 2013, utilizatori de tablete din SUA.

Bucuresti, 10.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *