free download 78 travel guides written by experts

Noua solutie Axel Soft It Group

Axel Soft IT Group, societate ce ofera solutii de securitate IT, lanseaza pe piata romaneasca,  incepand cu aceasta perioada,  solutiile furnizate de WatchGuard Technologies Inc., lider in domeniul securitatii retelelor la nivel corporate, parteneriat incheiat in scopul furnizarii tuturor companiilor romanesti  produsele unice, fapt demonstrat prin avantajele nete pe care le detin fata de alte produse similare.

Inca din anul 1996, WatchGuard Technologies furnizeaza solutii avansate pentru protectia retelei, destinate clientilor din toata lumea. Aceste solutii integrate, inglobeaza o securitate solida, usurinta in folosire, suport tehnic permanent, update-uri ale software-ului si solutii hardware, iar gateway-ul Firebox SSL VPN permite accesul sigur, monitorizat,  fara riscuri, la resursele companiei, din orice locatie, in orice moment. Angajamentul pe care WatchGuard Technologies il asuma pentru furnizarea unor solutii bazate pe performanta si valoare, ofera clientilor o protectie completa si eficienta.

Cum cerintele fiecarei companii fata de nivelul sau calitatea securitatii cresc sau se modifica, WatchGuard ofera posibilitatea indeplinirii acestor cerinte in numai cateva minute, utilizand o simpla licenta.
 
De ce produsele oferite de WatchGuard reprezinta unica solutie de maxima incredere pe care compania dumneavoastra o poate adopta?

Datorita multiplelor avntaje pe care le detin fata de alte produse similare:

Unified Threat Management ce reprezinta o noua abordare pe piata dispozitivelor de securitate ce arata evolutia firewall-ului traditional si a dispozitivelor VPN, in cadrul unei solutii unitare ce incorporeaza multiple posibilitati de protectie: filtrare URL, blocarea spam-urilor, protectie spyware, prevenirea patrunderilor neautorizate in sistem, antivirus la nivel de gateway, management centralizat, cat si monitorizarea log-urilor. Aceste dispozitive reduc semnificativ costurile, blocheaza atacurile la nivel de retea permitand continuitatea activitatii, economisesc timpul administratorilor de retea, datorita usurintei cu care se seteaza si utilizeaza.

Sistemul Intelligent Layered Security, este format din sase motoare cu diferite functii,
ce realizeaza cercetari in adancime a datelor si activitatilor, raportand orice informatie suspicioasa.

In consecinta, produsele WatchGuard ofera securitate, performanta si valoare activitatii oricarui tip de companie, permitand utilizatorilor avansati cat si novicilor monitorizarea continua a activitatii realizate in cadrul retelei.
 
Pentru detalii suplimentare accesati: www.watchguard.com

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *