metalshow

Noua serie Toshiba T54 cu moduri de vizualizare optime – un Smart TV creat pentru filme

· Optimizat pentru modul Cinema – îmbunãtãțește în mod inteligent setãrile de imagine pentru a aduce experiența cinematograficã de la Hollywood în casa ta
· Procesare a imaginii AMR+ 800 – face posibilã redarea fluidã a scenelor cu mișcare rapidã

Toshiba Europe GmbH anunțã astãzi noua serie T54, proiectatã pentru vizionarea filmelor în modul Cinema optimizat, combinând calitatea impecabilã a imaginii, procesarea rapidã și redarea 3D, cu conținut Smart TV. Disponibilã cu diagonale de 102 cm (40”) și 121 cm (48”), seria accesibilã T54 oferã o experiențã de vizionare optimã, fãrã costuri premium.

Optimizat pentru filme

Colecția special realizatã de pre-setãri ale seriei T54 permite calibrarea inteligentã a imaginii pentru a oferi imagini la calitate optimã. Una din aceste setãri este modul Cinema, care asigurã condițiile ideale pentru redarea filmelor și o experiențã cinematograficã mai autenticã.

Luminozitatea imaginii este crescutã în comparație cu modelele anterioare, în timp ce contrastul dinamic pentru detalii cu umbre și evidențierile imaginilor de pe ecran sunt îmbunãtațite, astfel încât utilizatorii pot viziona filme mai confortabil într-o camerã întunecatã, la fel ca în cinema. Culorile individuale au fost, de asemenea, ajustate pentru a îmbunãtãți definiția imaginii și redarea culorilor generale. Împreunã, aceste îmbunãtãțiri creazã același efect precum vizionarea filmelor la rezoluții incredibil de detaliate pe ecran mare, într-un cadru ambiental, dar în confortul de acasã.

Redare fluidã

Cu procesarea puternicã a imaginii AMR+ 800, utilizatorii beneficiazã de imagini mai clare și redare fluidã atunci când vizioneazã filme de acțiune, competiții sportive și alte emisiuni de divertisment cu imagini în mișcare rapidã. Aceastã vitezã îmbunãtãțitã a procesorului, combinatã cu o ratã ridicatã de refresh, oferã privitorului redarea fluidã care ține pasul cu acțiunea. Procesarea avansatã îmbunãtãțește, de asemenea, claritatea, fãrã a afecta luminozitatea sau a adãuga tremur, astfel divertismentul dinamic este atât de captivant pe cât ar trebui sã fie, indiferent dacã urmãrești marele meci de fotbal sau cel mai recent thriller.

Alegere inteligentã

Seria T54 include televizoare Smart care aduc o largã varietate de conținut în sufrageria utilizatorilor. O varietate de divertisment, muzicã și aplicații de știri sunt gata pentru a fi savurate în orice moment; inclusiv YouTube® și aplicații pentru vreme disponibile de pe ecranul de acasã. Cu seria T54 utilizatorii pot parcurge informații, pot asculta muzicã, pot viziona videoclipuri sau conținut Full HD, toate de pe un singur dispozitiv.

Cu Wi-Fi® încorporat și opțiune de cãutare, navigare și marcare a paginilor web utilizând browser-ul integrat, precum și cu servicii de video-on-demand, utilizatorii pot accesa mai mult din conținutul preferat, oricând își doresc. Funcția PVR (Personal Video Recording)1 este, de asemenea, disponibilã pentru a realiza cu ușurințã înregistrãri pe un hard disk extern (HDD).

Imagini 3D captivante

Seria T54 dispune de tehnologie 3D activã2, permițând utilizatorilor sã fie captivați de imaginile 3D realiste. Prin adãugarea unei noi dimensiuni documentarelor și filmelor, aceștia se pot bucura de experiența 3D completã, cu detalii Full HD. Chiar și pentru conținutul 2D existent, procesorul puternic al seriei T54 poate face cu ușurințã conversia la 3D, pentru imagini rapide, fluide și extrem de realiste. Posibilitatea de a regla adâncimea de câmp permite utilizatorilor sã selecteze nivelul preferat al efectului 3D, în funcție de conținutul vizionat.

Acces constant la datele externe

Cu un media player integrat și o multitudine de opțiuni de conectivitate, seria T54 permite utilizatorilor sã se conecteze și sã ruleze aproape orice format de conținut doresc, inclusiv de pe HDD sau prin flux wireless, de pe un dispozitiv mobil compatibil. Cu 4 porturi HDMI®, privitorii pot conecta console și dispozitive de redare Blu-ray™, în timp ce douã porturi USB permit vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor preferate, direct pe marele ecran.

Seria Toshiba T54:
· Rezoluție: Full HD (1920 x 1080) Edge LED TV
· AMR+ 800 (Active Motion & Resolution)
· Funcționalitate Smart TV cu browser internet
· Personal Video Recording
· Conversie 2D la 3D cu control al adâncimii de câmp
· Conectivitate: 4 x HDMI®, 2 x USB, intrare PC, suport pentru streaming wireless
· Audio: Dolby® Digital Plus
· Design: Negru cu ramã subțire și stand argintiu
· Tunere: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, analog3
· Diagonale: 102 cm (40”) și 121 cm (48”)

1 Funcția USB Video Recording este disponibilă doar în țările selectate.
2 Două perechi de ochelari 3D activi sunt incluși doar la modelele 40T5445DG, 48T5435DG, 40T5435DG și 48T5445DG.

Bucuresti, 08.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *