free download 78 travel guides written by experts

Noua serie-documentar marca E! The Platinum Life are premiera pe 22 octombrie la E!

Seria marca E! urmărește 7 doamne din industria muzicii, care ies din umbra partenerilor de viață și pășesc în lumina reflectoarelor

Începând cu primul episod al emisiunii The Platinum Life, care are premiera duminică, 22 octombrie, la 22:00, E! oferă telespectatorilor acces în culisele vieții soțiilor și iubitelor din industria muzicală. În seria de 8 episoade săptămânale a câte o oră, telespectatorii vor sta cu ochii pe Asiah Collins, Alycia Bella, La’Myia Good, Shantel Jackson, Nazanin Mandi, Lola Monroe și Crystal Smith, care își împart viețile de VIP cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală, ca Nelly, NE-YO sau Eric Bellinger. În timp ce se ocupă de propriile cariere și își fac numele cunoscut, aceste femei stau bine pe propriile picioare și nu lasă nimic și pe nimeni să le stea în calea spre succes. Dar o viață în lumina reflectoarelor vine cu reguli pe care toată lumea trebuie să le urmeze. Vor reuși ele să se conformeze sau vor alege să își impună propriile reguli?

The Platinum Life, cast

ELE SUNT DOAMNELE DIN THE PLATINUM LIFE:

Asiah Collins
Căsătorită cu artistul, producătorul și compozitorul Kid Ink
Asiah, cea mai tânără dintre femeile din grup, muncește din greu pentru a echilibra distracția cu obligațiile din viața ei. Ea încearcă să își dea seama cum să se descurce cu toate responsabilitățile din carieră și cu faptul că este mamă – are o fată cu soțul ei, Kid Ink. Asiah este o prietenă loială și are aceleași așteptări de la persoanele din jur, dar între ea și Crystal există probleme nerezolvate.

Alycia Bella
Singură de puțin timp
Alycia Bella este cântăreață, actriță, DJ de ocazie și o tipă plină de energie. Extrem de frumoasă și aparent dulce, Alycia îi respectă pe cei din jur doar până la proba contrarie și nu se teme să se impună dacă este cazul. Este singura femeie singură din grup și asta o stresează, mai ales că merge la atâtea întâlniri, dar fără succes.

La’Myia Good
Căsătorită cu producătorul, compozitorul și cântărețul laureat cu Grammy Eric Bellinger
La’Myia are multe pe cap. Se ocupă de cariera ei, de proiectele filantropice, de copil și de soțul ei, Eric Bellinger. Comparativ cu alte doamne din grup, La’Myia a făcut parte din industria de entertainment de mică, de la 7 ani, alături de sora ei, actrița Meagan Good. Are o personalitate care se impune ferm și înfruntă problemele direct, mai ales când vine vorba despre Crystal, prietena ei cea mai bună.

Shantel Jackson
Într-o relație cu rapperul, compozitorul și producătorul laureat cu Grammy Nelly
Aflată acum într-o relație cu Nelly, Shantel simte că lucrurile s-au așezat așa cum trebuie și le merge bine împreună. Nelly a cumpărat recent o casă nouă în Los Angles, pentru ei doi, și i-a sugerat subtil iubitei lui că următorul pas în relația lor ar fi un copil. Dar acum Shantel se ocupă de cariera ei, pe care vrea să o ducă la următorul nivel și nu vrea să aibă, deocamdată, copii.

Nazanin Mandi
Logodită cu producătorul, compozitorul și cântărețul laureat cu Grammy Miguel
După 11 ani cu suișuri și coborâșuri alături de marea ei dragoste, Nazanin este oficial logodită cu Miguel și își plănuiește nunta din primăvara viitoare. În plus, Nazanin se ocupă de managerierea și extinderea liniei proprii de bikini, de modeling și de cariera ei muzicală.

Lola Monroe
Într-o relație cu rapperul, compozitorul și producătorul King Los
După ce a fost nominalizată la categoria „cea mai bună cântăreață hip hop”, la Premiile BET, Lola Monroe a luat o pauză de 3 ani pentru a se ocupa de băiatul ei, Brixton. Acum, Lola vrea să reintre în hora muzicală, să-și reia munca și să cucerească topurile. Miza este mare, iar revenirea ei presupune ca iubitul ei longeviv – King Los – să își asume o parte dintre îndatoririle legate de casă și copil.

Crystal Smith
Căsătorită cu actorul, producătorul, compozitorul și cântărețul laureat cu Grammy NE-YO
Crystal este măritată cu NE-YO și este cea mai nouă membră a grupului „The Platinum Life”, așa că mai are multe de învățat. Pare hotărâtă să își trăiască viața exact așa cum vrea. Și, deși stilul ei direct creează uneori probleme în cercul ei de prietene, Crystal este preocupată doar de canalul ei culinar și afacerea proprie.

Emisiunea The Platinum Life este produsă de STXtv și Tower 2 Productions, Ryan Holcomb, Jason Goldberg, Shanta Conic și Kim McKoy fiind producători executivi.

Despre STXtv

STXtv este o divizie a STX Entertainment, companie media globală, a cărei misiuni este crearea unei legături directe între vedete și telspectatori, prin dezvoltarea, finanțarea, producția, marketing-ul și distribuția de conținut divers (filme, producții TV, VR, clipuri online, muzică și entertainment live). Compania mizează pe conținut axat pe vedete. Condusă de afaceristul Robert Simonds, STXtv a fost fondată și de Bill McGlashan, partener la firma privată de investiții TPG. Printre ceilalți investitori ai companiei se numără: Hony Capital, o firmă de investiții de capital de top din China; PCCW, cel mai mare provider de servicii de cablu si Internet din SE Asiei; Tencent Holdings, cel mai mare provider de servicii și produse online din China; Dominic Ng, director al East West Bank; DNS Capital (care reprezintă interesele de afaceri ale lui Gigi Pritzker și a familiei sale); Beau Wrigley, fost CEO al Wm. Wrigley Jr. Company. Alături de partenerii săi strategici, compania STXtv are o poziție unică pe piață, putând maximiza impactul conținutului propriu în întreaga lume și având acces direct la piața chineză.

Despre Tower 2 Productions

Tower 2 Productions este o companie de divertisment în partenerit cu STX Entertainment. Tower 2 este condusă de Ryan Holcomb, producător executiv al seriilor “Deion’s Family Playbook”, “Way Out West,” “Family Trade”, “CeeLo Green’s ‘The Good Life’” și “Desean Jackson: Home Team.” Holcomb face parte, de asemenea, și din echipa de producători ai seriei “Revenge Body with Khloe Kardashian” de la E!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *