free download 78 travel guides written by experts

Noua serie de filme “Timo’s Discovery”: pilotul oficial BMW Timo Glock te poartă în culisele BMW Group

A fi pilot oficial BMW înseamnă mai mult decât să fi pe circuit în maşini de curse BMW. Faci parte nu doar din BMW Motorsport, ci din întregul BMW Group. Timo Glock (Germania) este pilot oficial BMW în DTM din 2013, iar acum duce telespectatorii într-un tur de descoperire prin numeroase domenii de activitate şi proiecte interesante din cadrul BMW Group ca parte a unei noi serii de filme.

“Timo’s Discovery” oferă imagini exclusive din culise. În primul episod, Glock prezintă cum funcţionează simulatorul de ultimă generaţie al BMW.

“Ca pilot oficial BMW de lungă durată, sunt extrem de curios să cunosc BMW Group şi mai bine în afara motorsportului şi să aduc telespectatorii şi mai aproape”, a declarat Glock, “aşa că am fost interesat de idea de a oferi imagini exclusive din culise chiar de la început. Sunt încântat să sunt capabil să prezint complexitatea incredibilă a unei corporaţii majore precum BMW în unele domenii, cel puţin în videoclipurile mele, şi sper că fanii se vor bucura privind filmele la fel de mult cât mi-a plăcut mie să le fac.”

În primul episod, Glock este pe teritoriul familiar al motorsportului, prezentând simulatorul BMW Motorsport, dar în următoarele săptămâni şi luni voi pătrunde în universul producţiei de serie, ceea ce va deschide noi orizonturi pentru mine şi, sper, şi pentru privitori.”

Timo Glock - Nürburg: DTM Nuerburg, Nürburgring,  on June, 8, 2020, (Photo by Hoch Zwei)  Robert Kubica (POL, Orlen Team ART, BMW M4 DTM)
Timo Glock – Nürburg: DTM Nuerburg, Nürburgring, on June, 8, 2020, (Photo by Hoch Zwei)
Robert Kubica (POL, Orlen Team ART, BMW M4 DTM)

Videourile vor fi disponibile pe diferite canale ale BMW Group, precum şi pe conturile social media ale lui Timo Glock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *