free download 78 travel guides written by experts

Comandă pizza la un preț special, cu noua ofertă Six Pack de la Pizza Hut Delivery

În această toamnă, Pizza Hut Delivery își surprinde clienții cu oferta Six Pack, dar altfel, prin care aceștia pot beneficia de un preț special la șase rețete de pizza de dimensiune medie, fără a fi nevoiți însă să le comande pe toate cele șase.

„Sezonul rece aduce și pentru iubitorii de pizza o nouă ofertă în meniul Pizza Hut Delivery. Toți cei care aleg să comande pizza la domiciliu se pot bucura acum de cele mai apreciate rețete, la un preț foarte avantajos, de doar 20 de lei. Ne dorim ca pizza să rămână în continuare în topul preferințelor clienților noștri atunci când plănuiesc o seară de film sau o petrecere cu prietenii”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery. 


Clienții pot opta pentru pizza la domiciliu, alegând oricare dintre cele șase rețete delicioase, pe blat Tradițional sau Italian: Rodeo, Europeană, California, Picantă, Roma și Quattro Stagioni.

Oferta Six Pack, dar altfel va fi disponibilă până în luna noiembrie a acestui an.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *