bucharest tech week 2021

Nouă numire în cadrul Grupului de ţări: Mike Seidel preia conducerea Diviziei Bayer Consumer Health, supervizând operaţiunile din România, Bulgaria şi Moldova

Începând cu luna aceasta, Divizia Bayer Consumer Health are un nou lider, pe Mike Seidel, care a preluat acest rol de la Emilio Bellantoni, urmând a superviza operaţiunile desfăşurate în România, Bulgaria şi Moldova.

Mike Seidel are o vastă experiență internațională în ceea ce privește construirea brandurilor OTC și crearea strategiilor pentru diferite mărci și categorii de produse Bayer. Parcursul său profesional alături de companie a început în anul 2000, în calitate de Product Manager Dermatologicals pentru Divizia Bayer Consumer Health din Barcelona, el rămânând în Spania până în anul 2003, când a fost promovat în funcţia de Sr. Brand Manager în Köln, Germania. După câțiva ani petrecuți în Statele Unite în diverse roluri de marketing pentru produsele cheie din portofoliul Bayer, el a revenit în Germania în 2012, ca Director de Marketing pentru Categoria Gastro-Intestinală, atribuţii pe care le-a exercitat de la sediul central al companiei, din Leverkusen.

Mike Seidel

În aprilie 2015, Mike Seidel a acceptat o nouă oportunitate profesională în cadrul Bayer Consumer Health, Elveția, devenind Global Brand Director pentru Iberogast.

“Avem o echipă definită de pasiune şi profesionalism, alături de care mă bucur să pot colabora pentru a găsi noi soluţii de auto-îngrijire care să îmbunătăţească viaţa consumatorilor, susţinând în acelaşi timp dezvoltarea în cadrul uneia dintre cele mai dinamice pieţe europene în segmentul auto-medicaţiei“ a declarat Mike Seidel la momentul numirii sale.

Mike Seidel are o diplomă de licență în Marketing și Control de la Fachhochschule fuer Oekonomie und Management din Essen, Germania. De asemenea, deține un MBA în Marketing Strategic și Management de Afaceri de la Universitatea Bradford Management Center, Marea Britanie.

Mike este însoțit în România de soția sa și de cei doi copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *