metalshow

Noua Mazda CX–3 prezentata in premiera mondiala

· Noul model integrează cea mai recentă tehnologie Mazda, inclusiv sistemul de tracțiune integrală de nouă generație
· Odată cu primul său SUV de mici dimensiuni, Mazda intră pe unul dintre segmentele de vehicule cu cea mai rapidă creștere

Mazda a prezentat noul CX-3 în cadrul unui eveniment special, organizat cu o zi înainte de Salonul Auto de la Los Angeles 2014. Noul SUV de mici dimensiuni este cel de-al cincilea model Mazda de nouă generație care prezintă tehnologiile premiate SKYACTIV împreună cu design-ul KODO – Soul of Motion. Odată cu lansarea globală, care va începe cu piața din Japonia în primăvara anului 2015, CX-3 va deveni un membru de bază al noii game Mazda.

Modelele europene vor fi disponibile în trei variante de motorizare: benzină SKYACTIV-G 2.0 în două versiuni de putere și noul SKYACTIV-D 1.5 diesel. Modelul va fi echipat cu transmisia cu șase trepte automată SKYACTIV-Drive sau manuală SKYACTIV-MT. SUV-ul compact Mazda va putea fi comandat în variantă cu tracțiune frontală sau cu sistemul de tracțiune integrală de nouă generație Mazda.

Noua Mazda CX-3 va beneficia de cele mai recente sisteme de siguranță activă i-ACTIVSENSE, precum și de protecția pasivă eficientă a caroseriei ușoare, dar rigide, SKYACTIV-Body. Adaptată la nevoile unei piețe moderne, autovehiculul oferă, de asemenea, un pachet generos de infotainment, care include sistemul de conectivitate MZD Connect.

Mazda CX-3 va fi expusă pe tot parcursul Salonului Auto de Los Angeles 2014, împreună cu noua Mazda MX-5. Evenimentul este deschis publicului în perioada 21-30 noiembrie.

Bucuresti, 19.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *