free download 78 travel guides written by experts

Noua limuzina de clasa B marca SEAT se va numi “EXEO”

şi va fi lansată pe piaţa românească în 2009

·    Limuzina va exista  pe piaţă alături de o versiune de familie
·    Automobilul va fi produs integral la uzina din Martorell, Spania

Noua limuzină SEAT se va numi „EXEO”. Lansarea pe piaţă, programată pentru prima jumătate a anul 2009, va marca un nou punct de referinţă în istoria mărcii spaniole, care îşi extinde gama de modele spre noi segmente.
SEAT EXEO este o limuzină elegantă şi dinamică, de înaltă calitate, care etalează o tehnologie de excepţie şi reflectă cu fidelitate trăsăturile personalităţii SEAT: design atrăgător, caracter sportiv şi spirit tânăr.

Numele EXEO inspiră putere, excelenţă şi tehnologie avansată şi exprimă în mod extrem de sugestiv plăcerea de a se afla la volan.

Denumirea aleasă de constructorul iberic ilustrează foarte bine aspiraţiile brandului mediteranean, „Exeo” fiind un derivat al latinescului „Exire", tradus prin expresia „a merge mai departe", „a merge dincolo de limite". Aceasta diferă de toate denumirile celorlalte game, indicând începutul unei noi epoci pentru companie, care va propulsa marca în topul unui alt segment de automobile. Numele de succes ale modelelor din gama actuală vor fi păstrate.

Modelul SEAT EXEO este un automobil din segmentului B şi nu înlocuieşte modelul SEAT Toledo, care va fi produs în continuare.

Bucuresti, 22.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *