Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noua implementare Socrate

Lanţul naţional de supermarketuri  CDE R Interex (Intermarché) administrează cu Socrate toate magazinele sale din România. Sistemul integrat de gestiune  Socrate, dezvoltat de compania Bit Software a fost de curând implementat în al şaselea magazin al companiei, recent deschis la Râmnicu Vâlcea.

Cele şase magazine CDE R Interex, având o suprafaţă netă de vânzare de peste 2.400 mp/magazin administrează cu Socrate un număr de aproximativ 16.000 de articole de larg consum, provenind de la peste 450 de furnizori.

Socrate acoperă toată activitatea comercială şi financiară prin modulele Comenzi furnizori, Cumpărări, Vânzări, Stocuri, Încasări, Plăţi, Contabilitate, Mijloace Fixe şi Salarii şi se integrează în front office cu dispozitive de tip POS, cântare electronice etc. Transmiterea  datelor între sediul central şi magazine se face prin replicare, permiţând partajarea datelor relevante şi circulaţia eficientă a informaţiilor între sedii,  asigurând informarea in timp real a conducerii.  Se realizează astfel un control foarte bun al distribuirii informaţiilor legate de nomenclatorul articolelor, politica de preţuri, vânzări, cumpărări etc.

De asemenea un atu este realizarea de analize decizionale eficiente şi în timp real prin implementarea tehnologiei OLAP şi utilizarea unui instrument de raportare foarte flexibil – ProClarity, care permite şi efectuarea de simulări şi scenarii de preţ şi marjă.

Socrate gestionează o bază de date mare cu mulţi utilizatori, fără timpi de întârziere la accesare, având o interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat, reducând astfel timpul de şcolarizare al utilizatorilor. Fiind un sistem modular, permite instalarea  în funcţie de necesităţile utilizatorilor numai a modulelor folosite pe postul respectiv, iar nivele de securitate existente permit accesarea restrictivă a datelor.

Socrate ofera la CDE R Interex un control sporit la nivel de departament, magazin şi conducere, o alocare corectă a resurselor existente în cadrul firmei, optimizarea proceselor interne, eficientizarea comunicării între departamente şi magazin, precum şi obţinerea de analize în timp real.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la info@bitsoftware.ro sau să ne vizitaţi la paginile www.bitsoftware.ro; www.socrateplus.ro

Bucuresti, 3.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *