metalshow

Noua identitate Napolact

Compania Napolact, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, si-a dezvoltat la finele acestui an noua identitate de brand. Inregistrand in anul 2005 o cifra de afaceri de peste 41 milioane de EURO, Napolact are in prezent 480 angajati si prelucreaza anual 53 milioane l de lapte in cele trei fabrici, pe care le detine la Huedin, Baciu si Taga.

Primul pas in construirea noii identitati l-a constituit pozitionarea brand-ului Napolact ca si marca traditionala romaneasca, continuator al traditiei transilvane in mestesugul prelucrarii lactatelor. Noua identitate Napolact se caracterizeaza
printr-un logo si o linie grafica unitara, avand la baza elemente care reflecta naturaletea, traditia si calitatea produselor.
Urmatorul pas il constituie impunerea marcii pe plan national, prin intermediul unei campanii de imagine, care va fi difuzata pe principalele posturi nationale de televiziune din a doua jumatate a lui decembrie.

Napolact realizeaza produse traditionale romanesti de cea mai inalta calitate, la standardele ridicate impuse de Uniunea Europeana. Compania investeste anual in tehnologii moderne de productie si colectare a laptelui, precum si in dezvoltarea profesionala a angajatilor, in vederea mentinerii produselor sale la standardul de calitate deja recunoscut la nivel international.
Cea mai buna recunoastere a eforturilor companiei de a continua traditia romaneasca este faptul ca pe lista de produse traditionale romanesti propuse pentru atestare in Uniunea Europeana, compania Napolact se regaseste cu 10 produse: branzeturile Nasal, Taga, Manastur, Tarnava, Alpina; cascavalurile Bobalna si Dej; branza  framantata burduf, telemeaua Huedin si iaurtul Cedra.

Gama de produse Napolact cuprinde toate sortimentele specifice industriei laptelui: lapte proaspat, iaurt, sana, chefir, lapte batut, branzeturi (branzeturi fermentate – Tilsit, Moeciu, Olanda; specialitati – Nasal, Manastur; cascaval – Dej, Sacele, Tarnita, Bobalna; telemea Huedin si branza proaspata de vaci). De asemenea, in portofoliul Napolact, sub brandul Napoca exista si o gama diversificata de inghetata, compania fiind printre cei mai mari producatori de inghetata din Romania.

Produsele Napolact sunt prezente la nivel national, in toate marile lanturi internationale de retail, fiind apreciate de consumatorii din intreaga tara.

Bucuresti, 11.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *