free download 78 travel guides written by experts

Noua generatie Loewe Connect – inovatie, eleganta si tehnologie fara cusur

Noua generatie de televizoare premium Loewe Connect, disponibila prin divizia SmartHouse a AVITECH, surprinde prin atentia acordata detaliilor si prin potentialul tehnologic deosebit: frecventa de 100 hertzi, radio prin internet si un nou Mediaplayer.

Noile Loewe Connect se adreseaza clientilor atrasi de stilul modern, iubitori de tehnologii inedite. Televizoarele pastreaza din vechile variante doar design-ul, indelung premiat. Acestuia i se adauga acum stralucirea imaginii Full HDTV si posibilitatea conectarii unor stick-uri de memorie, cititoare de carduri, unitati hard-disk, camere digitale.

De asemenea, produsul integreaza software-ul PhotoViewer ce permite vizualizarea fotografiilor digitale (JPEG) la calitate video HD de 1920 x 1080 pixeli, un nou  Mediaplayer ce asigura accesul la statiile radio prin internet si la diferite medii digitale de stocare a fotografiilor, melodiilor si videoclipurilor. Loewe Connect detine acum si un port VGA pentru conectarea PC-urilor, permitand astfel vizualizarea prezentarilor de tip PowerPoint.

Noul Loewe Connect este disponibil in 3 culori (alb gloss, argintiu elegant, negru high gloss), iar ecranul poate avea una din cele 3 dimensiuni: 32”, 37” si 42”.

Loewe este un brand german de lux, oferind sisteme pentru home entertainment, ce se adreseaza celor mai exclusiviste cerinte. Gama de produse Loewe contine televizoare LCD, sisteme audio si periferice (DVD/Blu-ray Player, telecomenzi). Acestea se diferentiaza prin calitatea foarte buna a materialelor, design-ul unic, varietatea optiunilor de culoare, gama larga de optiuni de setare, imagini si sunet desavarsite.

Bucuresti, 28.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *