free download 78 travel guides written by experts

Noua generatie Clasa S, prezentata pe website-ul Mercedes-Benz Romania

Noua generaţie Clasa S, prezentată pe website-ul www.mercedes-benz.ro/ClasaS
·    Tehnologiile inovatoare ale noului model, evidenţiate într-un mod interactiv şi avangardist
·    Interacţiunea cu secţiunea de website special creată, asigurată şi de camera web şi microfon

Mercedes-Benz România prezintă noua generaţie a Clasei S prin intermediul unei secţiuni special create pe website-ul său, www.mercedes-benz.ro/ClasaS. Lansarea acestei secţiuni s-a realizat simultan cu prezentarea internaţională.

Noul model Clasa S vine cu foarte multe caracteristici inovatoare, iar pentru a le evidenţia şi mai bine, în secţiunea dedicată acesteia, pe lângă paginile obişnuite, este disponibil şi un website special care le prezintă într-un mod avangardist. Astfel, sistemul inovator SPLITVIEW, asistentul pentru unghiul mort, modelul S400 HYBRID, ABC cu stabilizare la vânt lateral, asistentul adaptiv pentru faza lungă şi frâna PRE-SAFE sunt caracteristici care au fost asociate pe website cu tehnologii futuriste, aflate în stadiul de concept sau de testare. Spre exemplu, o componentă a pachetului de divertisment pentru locurile din faţă este tehnologia inovatoare de afişare SPLITVIEW, care în funcţie de unghiul de vizualizare, poate afişa simultan două imagini video diferite pe display-ul COMAND al Clasei S. În acest mod, şoferul poate utiliza sistemul de navigaţie în timp ce pasagerul din faţă vizionează un film.

Noua secţiune dezvoltată pe website-ul Mercedes-Benz asigură o interactivitate sporită pentru utilizator: pentru a accentua şi mai mult avangardismul Clasei S, unele dintre caracteristicile speciale pot fi testate folosind camera web şi microfonul (SPLITVIEW, asistent adaptiv pentru faza lungă şi ABC cu stabilizare la vânt lateral).

Mai mult, prin intermediul configuratorului designo, pentru prima dată pe www.mercedes-benz.ro, poţi personaliza online Clasa S folosind dotări designo. În acest fel, utilizatorul îşi poate face selecţiile sale, iar configuratorul designo evaluează combinaţia realizată: excelentă, reuşită, neobişnuită. De asemenea, acesta poate vedea în detaliu selecţia, iar configuratorul poate face trei sugestii de combinaţii, pe baza alegerii făcute.

În cazul noului model Mercedes-Benz Clasa S, pentru mai multă siguranţă în timpul călătoriei, cei aflaţi la bord pot conta pe sistemul de protecţie PRE-SAFE. Astfel, senzorii utilizaţi de aceasta detectează pericolul în timp real şi activează măsurile necesare de protecţie. În plus, acest sistem aplică automat întreaga forţă de frânare atunci când coliziunea nu mai poate fi evitată, minimalizând daunele cauzate de accident.

O altă caracteristică a Clasei S, prezentată pe website-ul special creat este pachetul opţional de entertainment pentru pasagerii din spate. Ambele tetiere ale scaunelor din faţă sunt prevăzute cu ecrane de 8 inchi destinate vizualizării DVD-urilor. Semnalul audio este transmis prin intermediul unor căşti wireless sau al sistemului de sunet surround Harman Kardon Logic 7.

Noua generaţie de autorisme Clasa S este prevăzută cu tehnologia modernă LED pentru o iluminare optimă, în special în timpul nopţii. Pachetul de iluminare cu LED-uri mai conţine: inovatorul sistem inteligent de iluminare şi asistentul adaptiv pentru fază lungă, care oferă vizibilitate optimă.

Pentru noul model Clasa S, una dintre cele mai importante inovaţii este reprezentată de propulsoarele hibride din dotarea lui S 400 HYBRID şi S 350 CDI BlueEFFICIENCY. Modelul S 400 HYBRID este echipat cu un motor puternic pe benzină cu şase cilindri în combinaţie cu un motor electric care generează un cuplu extrem de ridicat. Calităţile aerodinamice optimizate, frânarea regenerativă, funcţia ECO start/stop şi pneurile cu rezistenţă redusă la frecare transformă modelul S 400 HYBRID în cel mai eficient autoturism din clasa de lux din care face parte.

Bucuresti, 10.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *