free download 78 travel guides written by experts

Noua gama Nikon COOLPIX. Tehnologii in premiera intr-un stil inconfundabil

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea a patru noi aparate foto digitale compacte COOLPIX: S1000PJ, S70, S640 si S570.  

Noua serie Nikon COOLPIX cuprinde patru aparate foto din seria Style care ofera utilizatorilor noi tehnologii, premiere exceptionale, alaturi de un stil inconfundabil: primul aparat foto compact cu proiector din lume, primul  aparat foto Nikon cu ecran multi-touch OLED, primul aparat foto compact la fel de rapid ca un DSLR si aparatul foto compact colorat, stilat si foarte usor de folosit.

COOLPIX S1000PJ ofera posibilitatea de a proiecta imaginile sau filmele direct din aparatul foto pe o suprafata aflata la maximum doi metri. Proiectorul permite utilizatorilor sa impartaseasca fotografiile si filmele cu prietenii si familia ca niciodata pana acum, fara a fi nevoie de echipament suplimentar sau de a se inghesui in jurul ecranului aparatului foto. COOLPIX S1000PJ dispune, de asemenea, de un mod Scena automat, de cinci functii care reduc  imaginile neclare si de Sistemul Portret Inteligent. Cu un monitor LCD de 2,7 inci, obiectiv zoom NIKKOR cu unghi larg, zoom 5x si 12,1 megapixeli, COOLPIX S1000PJ reprezinta noul standard de impartasire a fotografiilor.

Cu un ecran inovator multi-touch, aparatul foto COOLPIX S70 a fost proiectat avand in minte usurinta utilizarii. Dispunand de abilitatea de a selecta si derula printre imagini in mai multe modalitati doar atingand ecranul OLED de 3,5 inci, acest aparat foto reprezinta o premiera tehnologica in gama Nikon. COOLPIX S70 dispune de functia de declansare prin atingere, care va permite sa focalizati si sa fotografiati doar prin atingerea zonei relevante de pe ecran. Alaturi de efectul sic al exteriorului imbracat in piele, ecranul OLED de inalta calitate reflecta performanta exceptionala a aparatului foto. Cu 12,1 megapixeli, obiectiv NIKKOR cu zoom 5x, unghi larg si un afisaj clar, usor de urmarit indiferent de conditiile de mediu, simplitatea utilizarii este garantata.

COOLPIX S640 are cel mai rapid timp de pornire din industria aparatelor foto compacte, oferind, de asemenea, focalizare automata la fel de rapida ca a unui DSLR. In timp ce altor aparate foto compacte le ia mai mult sa focalizeze, COOLPIX S640 asigura realizarea aproape instantanee a imaginilor. In plus, datorita sensibilitatii de pana la ISO 6400 se pot obtine imagini foarte clare chiar si in conditii de iluminare slaba.

Simplu si elegant, COOLPIX S570 permite chiar si celor care nu au experienta fotografica sa captureze momentele speciale. La apasarea declansatorului, aparatul foto selecteaza automat un mod corespunzator de fotografiere in functie de distanta, de luminozitate si de pozitia chipurilor din cadru. Corpul subtire al lui S570 este practic, dar pune in evidenta si eleganta aparatului foto.

Cele patru noi modele COOLPIX vor fi disponibile in Romania la partenerii Nikon incepand cu luna septembrie.

Bucuresti, 04.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *