Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Noua gama de terminale pentru segmentul de mijloc

este caracterizată printr-o combinaţie unică de materiale şi tehnologie

Nokia 6500 classic şi Nokia 6500 slide – funcţii de generaţia a treia integrate într-un design inovator, cu o atenţie deosibită pentru detalii

Odată cu lansarea terminalelor Nokia 6500 classic şi Nokia 6500 slide, Nokia îşi reafirmă poziţia de lider prin integrarea beneficiilor specifice tehnologiei de generaţie a treia, în gama de dispozitive adresate segmentului de mijloc. Create pentru o manevrare facilă, cu tastaturi de dimensiuni mari, forme şi suprafeţe ergonomice, ambele telefoane au la bază conceptul de accesibilitate maximă. Alături de tehnologia WCDMA de generaţia a treia şi design-ul modern şi elegant, noile dispozitive dispun de caracteristici atent inserate încă din faza de producţie pentru a garanta rezistenţa în timp.

„Compania Nokia are deja o reputaţie consacrată prin revoluţionarea tehnologiei 3G şi utilizarea în premieră a unor materiale inovatoare în creaţia de telefoane mobile. Prin Nokia 6500 classic şi Nokia 6500 slide, Nokia reuşeşte să îmbine cu măiestrie tehnologia şi designul la un preţ accesibil segmentului de mijloc al pieţei,” a declarat Peter Ropke, Senior Vice President, Broad Appeal Business Unit, Nokia. „Prin intermediul unor caracteristici, precum design-ul monobloc şi carcasa de aluminiu a telefonului Nokia 6500 classic sau tehnologia optică de la Carl Zeiss încorporată de Nokia 6500 slide, noile produse sunt uşor de remarcat şi reţinut în mulţimea de dispozitive disponibile pe piaţă. Echilibrul dintre funcţii şi stil va face ca noile dispozitive să fie irezistibile pentru utilizatori.”

Nokia 6500 classic

Uşor de recunoscut datorită carcasei din aluminiu eloxat, fără îmbinări vizibile, Nokia 6500 classic este o declaraţie a pasiunii pentru detalii, materializată într-un produs final, extrem de subţire (9,5 mm). Ca o expresie a caracterului personal al acestui dispozitiv, fiecare Nokia 6500 classic în parte are un lustru unic, astfel încât nu există două telefoane identice. În plus, conturul afişajului, şlefuit cu diamant şi logo-ul realizat prin matriţare la rece, sunt dovada măiestriei cu care au fost lucrate aceste dispozitive.

Atenţia pentru detalii nu se regăseşte numai la suprafaţă. Tehnologia 3G în bandă dublă pentru descărcarea de conţinut şi navigarea web de mare viteză, precum şi acoperirea globală GSM în bandă cvadruplă, oferă opţiuni de conectivitate de ultimă oră, pentru a satisface cerinţele celor mai pretenţioşi utilizatori. Având o memorie internă de 1GB, Nokia 6500 classic oferă mai mult spaţiu pentru imagini, secvenţe video, contacte, muzică, mesaje şi orice alt fel de conţinut pe care şi-l poate dori utilizatorul de dispozitive din segementul de mijloc.

Atenţia pe care o acordă Nokia uşurinţei de utilizare se regăseşte şi în dispozitivul Nokia 6500 classic. Interfaţa Nokia Series 40, bine cunoscută de către milioane de utilizatori din întreaga lume, oferă acces rapid la setul de funcţii performante al telefonului, inclusiv la camera de 2 megapixeli cu bliţ cu LED dublu şi la music player-ul integrat. În plus, conectorul micro-USB cu funcţionalitate multiplă, simplifică încărcarea, conectivitatea audio şi de date prin consolidarea acestor funcţii într-un singur port compact. Acest lucru permite utilizarea telefonului Nokia 6500 classic ca drive flash de mare capacitate sau încărcarea  telefonului direct de pe un laptop – totul prin intermediul unui singur cablu.

Disponibilitatea telefonului Nokia 6500 classic este planificată pentru trimestrul al treilea din 2007 la preţul estimativ de 320 Euro (sumă care nu ia în calcul taxele şi subvenţiile aplicabile produsului). 

Nokia 6500 slide

Etalând o cameră de 3,2 megapixeli de înaltă calitate, cu tehnologie optică de la Carl Zeiss şi cu opţiuni pentru împărtăşire de fotografii, secvenţe video şi chiar apeluri video prin intermediul unui ecran TV, Nokia 6500 slide atinge noi standarde în ceea ce priveşte funcţiile de imagine disponibile pentru gama din segmentul de mijloc. În plus, Nokia 6500 slide oferă o experienţă tactilă unică datorită carcasei din inox şi mecanismului glisant cu finisaje atent lucrate.

Camera de 3,2 megapixeli reprezintă o premieră pentru segmentul de mijloc de telefoane cu cameră, prin integrarea tehnologiei optice Carl Zeiss, care oferă capabilităţi unice pentru imagini. În plus, focalizarea automată, bliţul cu LED dublu şi zoom-ul digital de 8x transformă telefonul Nokia 6500 slide într-un adevărat instrument pentru surprinderea de imagini de înaltă calitate. Imaginile şi secvenţele video pot fi împărtăşite cu uşurinţă cu prietenii din întreaga lume prin intermediul tehnologiei 3G de mare viteză, în timp ce mufa pentru conectare TV permite vizualizarea imediată de conţinut pe orice televizor cu conector RCA standard. Suportul pentru conectarea TV permite, de asemenea, participarea simultană a mai multor persoane la un apel video.  
    
Conceput pentru a fi remarcat, Nokia 6500 slide încorporează numeroase elemente de design unice pentru dispozitivele din segmentul de mijloc. Pentru ca frumuseţea telefonului să treacă proba timpului, carcasa de inox cu finisaje sofisticate dispune de un înveliş dur de protecţie împotriva uzurii, zgârieturilor şi chiar împotriva imprimării amprentelor. Tehnica de construcţie a mecanismului glisant face ca telefonul să fie manevrat cu uşurinţă, precum un model monobloc şi în acelaşi timp să permită acţiunea fluidă şi uşoară asupra mecanismului de deschidere, similară telefoanelor din gama de vârf.

Nokia 6500 slide urmează să fie disponibil în trimestrul al treilea din 2007 la preţul estimativ de 370 Euro (sumă care nu ia în calcul taxele şi subvenţiile aplicabile produsului).

Espoo, Finlanda, 4.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *