metalshow

Noua gama de produse de la Milli

Friesland Foods România, cel mai mare producător de pe piaţa laptelui de consum din ţara noastră, lansează oficial sub marca Milli primele produse lactate cu conţinut de Omega 3 din România. Acestea fac parte dintr-o nouă gamă care include şi alte produse speciale, unele îmbogăţite cu fermenţi probiotici activi şi altele cu conţinut redus de grăsimi. Cumpărătorii vor putea găsi noile produse pe rafturile supermarketurilor începând cu 15 decembrie 2006.

Noua gamă Milli te ajută să ai mai multă grijă de sănătatea familiei tale. Diferenţierea gamei în cadrul actualelor ambalaje ale produselor Milli se face prin prezenţa pe ambalajele noii game a unui logo special, respectiv a unei panglici verzi cu conturul unei siluete umane, precum şi a explicaţiilor asupra conţinutului şi beneficiilor fiecărui produs. Panglica este un element unificator pentru cele trei subcategorii din cadrul gamei şi de asemenea, un simbol de identificare care te ajută să găseşti mai uşor produsul pe raft.

Noua gamă Milli se împarte în 3 subcategorii: produse cu Omega 3 (Iaurt Omega, Sana Omega şi Lapte UHT Omega), produse probiotice (Kefir Imunoplus, Kefir Caucazian, Iaurt de băut Imunoplus, Lapte bătut Imunoplus şi Ispita Fructelor Imunoplus – în două variante, respectiv căpşuni şi vişine) şi produse cu conţinut redus de grăsimi (Iaurt Light, Iaurt cu fructe în două variante- fructe exotice şi zmeură – 0,1% grăsime).  

Omega 3 este numele dat unei familii de acizi graşi esenţiali pentru organismul uman. Aceste substanţe sunt foarte importante în dezvoltarea şi creşterea ţesuturilor sănătoase şi în prevenirea şi tratarea unor boli cronice. Produsele Milli ce conţin acizi graşi Omega 3, primele de acest fel de pe piaţa românească de lactate, contribuie la un sistem circulator puternic, la controlul nivelului colesterolului pentru adulţii familiei, la dezvoltarea cerebrală a copilului mic, dar şi la stimularea atenţiei şi a abilităţilor de învăţare la copilul de şcoală.

Mecanismul de acţiune al acizilor graşi Omega 3 se manifestă în primul rând la nivel celular, având rolul de a întări membrana celulară, protejând-o de atacul radicalilor liberi care determină îmbătrânirea organismului şi apariţia celulelor canceroase.

Probioticele sau bacteriile benefice sănătăţii sunt culturi vii de bacterii care trăiesc în tractul digestiv în deplină armonie cu restul organismului. Majoritatea probioticelor sunt produse în urma proceselor de fermentaţie lactică, iar cele mai cunoscute microorganisme folosite la producerea probioticelor sunt Lactobacillus şi Bifidobacterium. Produsele Milli îmbogăţite cu fermenţi probiotici activi ajută la o digestie mai bună şi la întărirea sistemului imunitar al întregii familii.

A treia subcategorie din cadrul noii game, respectiv produsele cu conţinut redus de grăsimi, te ajută să-ţi păstrezi silueta şi să te menţii în cea mai bună formă.

“Am analizat evoluţia din ultimul timp a diferitelor segmente de piaţă şi, ţinând cont de preocuparea sporită a consumatorului român pentru sănătate, am creat o gamă de produse care păstrează acelaşi gust excelent al produselor Milli tradiţionale, dar care conţine în plus ingrediente naturale ce contribuie la menţinerea unei stări de sănătate şi de bine a organismului”, a spus Răzvan Orbulescu, director de marketing Friesland Foods România.

Bucuresti, 15.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *