free download 78 travel guides written by experts

Noua gama de monitoare inteligente LG Full HD protejeaza ochii

Seria W53 oferă calitate ireproşabilă a imaginii, reducând efectul de ochi obosiţi

LG Electronics, unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa monitoarelor LCD, introduce noua gamă de monitoare inteligente W53 care ajustează în mod  automat luminozitatea în funcţie de lumina din mediul ambient şi de imaginea afişată pe ecran, reducând astfel efectul de ochi obosiţi ce apare în momentul unei perioade îndelungate petrecute în faţa monitorului. Având diagonale între 18.5 şi 27 de inci, monitoarele inteligente LG oferă o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080p şi un aspect de 16:9, ideal pentru vizionarea filmelor full HD şi pentru jocuri.

În urma cercetărilor de piaţă extensive realizate în Europa şi în Asia, a reieşit că principala nemulţumire a utilizatorilor cu privire la monitoare este aceea că ecranele sunt fie prea luminoase, fie prea întunecate, ceea ce suprasolicită ochii. În noua serie de monitoare inteligente am încorporat funcţii care reduc senzaţia de oboseală a ochilor, ajutând în acelaşi timp utilizatorii să lucreze într-un mod mai inteligent.

Monitorul full HD W53 este dotat cu o serie de caracteristici de ultimă generaţie denumite „tehnologii inteligente”. Funcţia Auto Brightness ajustează în mod automat luminozitatea ecranului şi alte setări ale imaginii în funcţie de lumina din mediul ambiant, dar şi de imaginea afişată pe ecran. Având în vedere că pe parcursul zilei intensitatea luminii se modifică, setările ecranului se modifică şi ele în mod automat pentru ca imaginea să arate în orice moment al zilei perfectă. Totodată, prin ajustarea automată a luminozităţii, monitorul protejează ochii.

Mai mult, funcţia inteligentă de ajustare automată analizează şi imaginea afişată pe ecran. Atunci când monitorul afişează imagini închise la culoare, ecranul se luminează în mod automat pentru o vizualizare mai bună. În cazul în care imaginea devine prea luminoasă, monitorul o reduce fără a afecta calitatea acesteia.

Bazată pe o tehnologie similară cu cea utilizată la televizoarele LCD LG high-end, funcţia Auto Bright încorporată în aceste monitoare nu doar îmbunătăţeşte calitatea imaginii, ci şi reduce consumul de energie prin scăderea intensităţii lumozităţii.

Pentru a facilita munca inteligentă, alături de funcţia de reducere a efectului de ochi obosiţi, aceste monitoare includ şi un ceas care le aminteşte utilizatorilor când e timpul să facă o pauză. Ceasul poate fi setat extrem de uşor la un anumit interval orar sau chiar din oră în oră prin interfaţa uşor de utilizat care controlează şi restul funcţiilor monitorului. Un senzor de proximitate aflat la baza piciorului de susţinere a monitorului detectează o mână care se apropie şi activează o lumină pentru ca utilizatorul să găsescă mai uşor butoanele atunci când este întuneric în încăpere. În momentul în care lumina nu este activată, acesta dispare conferind monitorului un design elegant.

Inovaţia oferită de noua serie W53 este Modul Cinema, care transformă vizionarea clipurilor online într-o experienţă uimitoare, eliminând orice ar putea distrage atenţia utilizatorilor. Funcţia spectaculoasă elimină orice ar putea apărea pe ecran cu excepţia clipului video, concentrând atenţia consumatorului pe conţinutul dorit şi nu pe reclame.

Noua serie de monitoare inteligente W53 de la LG oferă calitate excepţională a imaginii alături de un design elegant. Monitorul mai oferă şi o rată de contrast Digital Fine de până la 50,000: 1 şi un timp de răspuns de 2ms.

Seria W53 de la LG va fi disponibilă pe piaţa din România începând cu luna martie.

Bucuresti, 05.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *