free download 78 travel guides written by experts

Noua gama de laptop-uri de la Toshiba reflecta cererea crescuta pentru functii multimedia

si conexiuni versatile de date

Noua gamă de la Toshiba oferă un set generos de caracteristici atât pentru sistemele high-end destinate jocurilor, pentru laptop-urile cu funcţii multimedia avansate, cât şi pentru computerele pentru birou sau cele destinate utilizării de zi cu zi

Astăzi, Toshiba Europe GmbH a anunţat o nouă gamă de laptop-uri pentru uz personal şi pentru afaceri. Specificaţiile acestora reflectă cererea crescândă atât pentru aplicaţii 2D şi 3D pe computerele mobile, cât şi pentru transfer de date rapid între dispozitive şi de pe Internet. Acest lucru este valabil pentru toate modelele de laptop-uri din seriile Satellite C, Satellite L şi Satellite P, pentru sistemul de gaming Qosmio X870 şi pentru noua serie de laptop-uri Satellite Pro destinate utilizatorilor profesionişti. În plus, Satellite P855 este primul laptop Satellite de la Toshiba care oferă tehnologie 3D fără ochelari, permiţând utilizatorilor să se bucure de filme 3D fără să poarte ochelari dedicaţi 3D. Noua gamă de laptop-uri Toshiba va fi disponibilă în Europa începând cu al doilea trimestru al anului 2012.

Andy Bass, Vice-Preşedinte DS, Vânzări & Marketing Europa: „Noua gamă reprezintă următorul pas în strategia Toshiba de a crea produse inteligente şi diversificate, laptop-uri cu un design atractiv şi cu un raport bun preţ-calitate. Pentru a atinge acest obiectiv, gama Satellite vine acum cu o serie de funcţii avansate, incluzând interfeţe de port de ultimă generaţie şi tehnologii premium 3D, cum ar fi 3D fără ochelari şi conversia 2D – 3D.”

O singură „rețetă” nu se potriveşte tuturor – alegeţi laptop-ul potrivit dintr-o gamă largă

Toshiba a anunţat laptop-uri noi în cadrul a trei dintre seriile Satellite, două serii Satellite Pro şi gama Qosmio. Dimensiunile ecranului variază între 33,8cm (13,3’’) şi 43,9cm (17,3’’) diagonală, acoperind astfel necesităţile utilizatorilor care călătoresc des şi, la cealaltă extremă, nevoile celor care caută un ecran mare sau un înlocuitor pentru sistemul desktop. În mod similar, consumatorii cu un buget restrâns vor găsi un laptop atractiv şi fiabil la fel de uşor ca şi cei cu aşteptări ambiţioase, cum sunt entuziaştii jocurilor şi aplicaţiilor multimedia. În sfârşit, utilizatorii care caută un laptop care să iasă în evidenţă, vor fi încântaţi de noile modele din seria Satellite P, cu un design sofisticat şi o carcasă din aluminiu.

Specificații tehnice
Seria Satellite Pro C și L
· Procesor Intel® de ultimă generaţie
· Windows® 7 Professional
· Memorie RAM DDR3 de până la 8 GB
· HDMI, RGB, 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, cititor de card 2-în-1, Gigabit-LAN
· WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth™ 4.0
· Cameră web HD (1 MP)
· HDD de până la 750 GB sau 500 GB (7200 rpm)
Satellite Pro L830
· Ecran LED de 33 cm (13’’) Toshiba TruBrite HD
· Tehnologie de accelerare grafică de ultimă generaţie cu 1GB VRAM**
Satellite Pro L850
· Ecran HD anti-reflex de 39,6cm (15,6’’) cu iluminare de fundal cu LED-uri
· Tehnologie de accelerare grafică de ultimă generaţie cu 1GB VRAM **
Satellite Pro L870
· Ecran HD anti-reflex de 43,2cm (17’’) cu iluminare de fundal cu LED-uri
· Tehnologie de accelerare grafică de ultimă generaţie cu 2GB VRAM **

Expresie a cererii pentru conexiuni de date rapide

„Noua gamă reflectă şi nevoile care apar din popularitatea crescută a serviciilor de tip cloud şi digitalizarea continuă de conţinuturi,” a explicat Andy Bass. Noile laptop-uri sunt echipate cu o gamă largă de interfeţe de date de ultimă generaţie, care furnizează conexiuni de date foarte rapide. Printre acestea se numără: WLAN de mare viteză (802.11n) şi USB 3.0, cu un debit de date de aproape zece ori mai rapid decât în versiunile USB anterioare, şi Bluetooth 4.0, care permite transmisii de date cu un consum de energie mult mai redus şi cu o rază de acţiune mai mare decât a predecesorului său.

Divertismentul digital joacă un rol major în viaţa de zi cu zi

Pentru a satisface nevoia de divertisment, noua gamă de laptop-uri vine cu mult mai multe funcţii multimedia, incluzând ecranele late excepţionale TruBrite®, Resolution+ pentru convertirea imaginilor într-un format de calitate superioară, porturile HDMI pentru redarea de conţinut pe un ecran TV mai mare, şi un tuner TV încorporat. Mai presus de toate, Toshiba respectă tendinţa către divertisment 3D. Satellite P855 este primul laptop Toshiba Satellite din Europa cu ecran 3D fără ochelari. În plus, multe dintre noile modele ale seriei Toshiba Satellite P oferă conversie 2D – 3D, aducând un suflu nou în bibliotecile video ale utilizatorilor prin adăugarea dimensiunii a treia la filmele 2D. Conţinutul 3D „actualizat” şi filmele 3D DVD sau Blu-ray pot fi redate pe un televizor 3D conectat prin HDMI.

Platformă de lucru de încredere pentru companiile mici

Toshiba şi-a reînnoit şi gama Satellite Pro, destinată în principal utilizatorilor din mediul business din micile companii. Gama Satellite Pro include laptop-uri potrivite tuturor necesităţilor din mediul business, de la dispozitive portabile pentru angajaţii aflaţi mereu în mişcare, până la înlocuitoare puternice de sisteme desktop. Laptop-urile au un raport bun calitate-preţ, astfel încât companiile să poată oferi angajaţilor laptop-uri care să se potrivească perfect fiecărui job.

O nouă linie de laptopuri Satellite PRO

Noile serii Satellite Pro L şi Satellite Pro C sunt destinate atât micilor întreprinderi şi companii cât şi utilizatorilor liber-profesionişti care doresc un laptop fiabil, cu funcţii complete. Laptop-urile sunt echipate cu procesoare de ultimă generaţie şi interfeţe de date de mare viteză. Ambele serii includ modele cu dimensiuni ale ecranului de 39,9 cm (15,6’’) şi 43,2 cm (17”), în timp ce seria L include şi un laptop ultra-portabil de 33 cm (13”). Noua gamă Satellite Pro va fi disponibilă în Europa începând cu al doilea trimestru al anului 2012.

Seria Satellite Pro L: funcţii smart business şi multimedia

Seria Satellite Pro L este soluţia ideală pentru întreprinderile şi companiile mici care doresc computere mobile cu funcţii business avansate. Seria Satellite Pro L include trei modele diferite:
– Modelul L830, mic şi uşor, cu un ecran de 33cm (13”), se adresează celor care călătoresc frecvent şi caută un sistem portabil uşor, fără a face compromisuri în privinţa performanţei.
– Modelul L850 de 39,6 cm (15,6”) este un sistem echilibrat complet, util pentru lucrul de zi cu zi, atât la birou cât şi dacă utilizatorul se află în mişcare.
– Modelul L870, cu ecranul mare de 43,2cm (17”) HD+, este un înlocuitor perfect al sistemelor desktop, cu funcţii complete de business şi multimedia.

Specificații
Seria Satellite C
· Procesor de ultimă generaţie
· RAM: până la 8 GB DDR3
· HDD cu până la 1 TB
· Cameră web HD de 1 MP
· DVD player, unitate Blu-ray ROM opţional
· Boxe stereo cu optimizare SRS Premium Sound HD
· HDMI**, 1x USB 3.0**, 2xUSB 2.0, RGB, WLAN (802.11 b/g/n), Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0*, cititor de carduri SD

Seria Satellite Pro C: laptop-uri fiabile pentru mediul de afaceri, cu un raport bun calitate-preţ

Laptop-urile din seria Satellite Pro C se adresează micilor întreprinderi şi companii cu buget IT redus, fără compromisuri în ceea ce priveşte puterea şi fiabilitatea:
– Cu o dimensiune a ecranului de 39,6 cm (15,6”), modelul C850 se adresează utilizatorilor care călătoresc ocazional şi îşi doresc un laptop echilibrat, fiabil, potrivit pentru utilizare în mişcare sau la birou.
– Modelul C870 cu ecran de 43,2 cm (17”) este un laptop destinat mediului de afaceri ca înlocuitor al sistemului desktop.

Specificații
Satellite C850 / C850D &
Satellite C855 / C855D
· Ecran de 39,6 cm (15,6’’) TruBrite® HD, iluminare din spate cu LED-uri
· Variaţii de culoare:
Satellite C850: negru,
Satellite C855: negru şlefuit, alb, roşu, argintiu
Satellite C870 / C870D
· Ecran de 43,2 cm (17’’) TruBrite HD+, iluminare din spate cu LED-uri
· Variaţii de culoare:
negru, alb

Seria Toshiba Satellite C oferă esenţialul în materie de computing şi consum multimedia

Noile modele din seria Satellite C diferă în special prin dimensiunea ecranului. Laptop-urile Satellite C850 & Satellite C855 cu ecrane de 39,6 cm (15,6”) sunt sisteme complete destinate utilizatorilor care caută un laptop echilibrat, uşor de transportat, ce oferă în acelaşi timp o dimensiune a ecranului convenabilă pentru aplicaţii office şi redare multimedia. Satellite C870 / C870D, cu o diagonală a ecranului de 43,2 cm (17”), este alegerea ideală pentru cei care doresc un ecran mai mare. Seria Satellite C va fi disponibilă în Europa începând cu al doilea trimestru al anului 2012.

Specificații tehnice
Seria Satellite L (prezentare generală)
· Procesor de ultimă generaţie
· RAM: până la 8 GB DDR3
· HDD cu până la 1 TB
· Cameră web HD de 1 MP
· DVD player, Blu-ray opţional cu Toshiba Resolution+ (în funcţie de model)
· HDMI, 2x USB 3.0 cu sleep-and-charge, 1xUSB 2.0, RGB, WLAN (802.11 b/g/n), ), Fast Ethernet LAN sau Gigabit-LAN (în funcţie de modele), Bluetooth® 4.0, cititor de carduri SD
Satellite L830
· Ecran LED de 33,8 cm (13,3’’) TruBrite® HD
· Boxe stereo cu optimizare SRS Premium Sound HD™
· Variaţii de design:
negru mat şi şlefuit, roşu, alb, argintiu

Seria Toshiba Satellite L: proiectată pentru divertisment digital de înaltă calitate şi utilizare sofisticată

Seria L se bazează pe procesoare de ultimă generaţie şi include modele cu trei dimensiuni diferite de ecran: modelul L830 vine cu un ecran de 33,8 cm (13,3”) şi se adresează utilizatorilor care, atunci când se află în mişcare, îşi doresc un tovarăş de divertisment uşor şi totuşi puternic; modelul L850 cu ecran de 39,9 cm (15,6’’) este un laptop multimedia versatil ce oferă atât portabilitate cât şi o dimensiune a ecranului ce permite utilizatorilor să lucreze şi să vizioneze clipuri video cu uşurinţă; modelul L870 este alegerea cea mai bună pentru cei care doresc un ecran mare de 43,9 cm (17,3”) pentru o experienţă şi mai plăcută de vizualizare widescreen.

Noua serie L vine cu o gamă de culori atractive mate şi şlefuite, sau cu o suprafaţă premium din aluminiu şlefuit metalic (cea de-a doua variantă pentru modelele: L855/L855D, L875/L875D). Seria va fi disponibilă în Europa începând cu al doilea trimestru al anului 2012.

Seria Satellite P cu cele mai recente funcţii multimedia de înaltă definiţie

Toshiba anunță seria Satellite P de laptopuri multimedia de înaltă definiţie, cu procesoare şi plăci grafice de ultimă generaţie, şi o experienţă video şi audio avansată. Pentru prima dată, Toshiba a introdus pentru brand-ul Satellite tehnologia 3D fără ochelari. Laptop-urile sunt disponibile în două variante de design cu carcase de aluminiu texturat. Noile modele se adresează utilizatorilor care doresc un laptop puternic şi o performanţă grafică deosebită. Aplicaţiile avansate multimedia de înaltă definiţie sau multitasking-ul sunt foarte uşor de utilizat. Seria Satellite P cuprinde modele cu diagonala ecranului cuprinsă între 39,6 cm / 15,6’’ (P850/P855) şi 43,9 cm/17,3’’ (P870/P875). Modelul Satellite P855 cu ecran de 39,6 cm/15,6” poate afişa simultan conţinut 2D şi 3D.

Satellite L850/L850D/L855/L855D
· Ecran LED de 39,6 cm (15,6’’) TruBrite® HD
· Boxe stereo cu optimizare SRS Premium Sound HD™
· Variaţii de design:
negru mat şi şlefuit, roşu, alb, argintiu, albastru sau albastru metalic
Satellite L870/L870D/L875/L875D
· Ecran LED de 43,9 cm (17,3’’) TruBrite® HD+
· Boxe stereo cu optimizare SRS Premium Sound HD™
· Variaţii de design:
alb mat şi şlefuit, argintiu sau albastru metalic

Specificații tehnice

Seria Satellite P (prezentare generală)
· Procesoare Intel® i3, i5, şi Quad Core i7 şi plăci grafice NVIDIA de ultimă generaţie.
· Până la 4x USB 3.0 (2x cu Sleep-and-Charge), Bluetooth 4.0, HDMI cu suport 3D, WLAN (802.11 b/g/n), Intel® Wireless Display 3.0
· Conversie 2D/3D, Toshiba Resolution+
· Solid State Hybrid 8 GB cu HDD 750 GB (7.200rpm)
· Tuner TV DVB-T/hibrid analog încorporat plus telecomandă
· Touchpad generos, tastatură cu iluminare din spate
· Cameră web de până la 2,1 MP

Tehnologia de conversie Toshiba Resolution+ „video up” aduce un suflu nou în bibliotecile video ale utilizatorilor prin convertirea clipurilor video cu definiţie standard în clipuri cu o calitate apropiată de înalta definiţie. Datorită acestei funcţii, laptop-urile din seria Satellite P pot adăuga o a treia dimensiune clipurilor video 2D aproape în timp real. Toate modelele seriei Satellite P pot reda materiale video 3D pe un televizor conectat care permite 3D, prin HDMI. În plus, modelele din seria Satellite P sunt echipate cu patru porturi USB 3.0 pentru transfer de date de zece ori mai rapid decât cu USB 2.0, cu o interfaţă Bluetooth 4.0 pentru consum redus de energie şi sincronizare wireless rapidă a datelor pe distanţe mai mari. Noile modele din seria Satellite P vor fi disponibile în Europa începând cu al doilea trimestru al anului 2012.

Satellite P855 cu tehnologie 3D fără ochelari

În plus, unele modele Satellite P855 sunt echipate cu un ecran lat de 39,6 cm (15,6’’) Full-HD TruBrite™ 3D, cu tehnologie 3D fără ochelari. Aceste sisteme oferă o experienţă de vizualizare 3D fără a fi nevoie ca utiliztorul să poarte ochelari 3D în timp ce vizionează filme 3D pe discuri Blu-ray sau DVD, sau în timp ce rulează un joc 3D. Tehnologia de urmărire a ochilor permite utilizatorilor să-şi mişte capul în faţa ecranului fără a pierde imaginea 3D. Datorită capacităţii laptop-ului de a afişa simultan conţinut 2D şi 3D, utilizatorii pot urmări un film 3D şi, în acelaşi timp, pot naviga pe web pentru a vedea conţinut suplimentar 2D.

Specificații tehnice

Satellite P850 / P855
· Ecran LED de 39,6 cm (15,6’’) HD TrueBrite®
· RAM: până la 16 GB DDR3 1600 MHz
· Boxe stereo harman/kardon® cu tehnologie Slip Stream, SRS Premium Sound 3D™

Satellite P855 cu 3D
· Ecran LED de 39,6 cm (15,6’’) Full-HD TruBrite™ 3D
· Imagini 3D fără ochelari
· Placă grafică NVIDIA® de ultimă generaţie
· RAM: până la 16 GB DDR3 1600 MHz
· Boxe harman/kardon® cu tehnologie Slip Stream, SRS Premium Sound 3D™
Qosmio X870 şi Qosmio X870 3D: două laptop-uri destinate chiar şi celor mai exigenţi gameri

Qosmio X870 şi Qosmio X870 3D au fost proiectate pentru a-i mulţumi pe gamerii exigenţi şi pentru a livrarea sesiunilor de gaming adevărat, calitate uimitoare a imaginii şi experienţă audio dinamică. Qosmio X870 are un ecran de 43,9 cm (17,3’’) HD+ pentru redare 2D excelentă, în timp ce Qosmio X870 3D vine cu un ecran 3D Full HD de 43,9 cm (17,3’’), cu ochelari activi NVIDIA 3D Vision® de ultimă generaţie. Sistemele pentru jocuri au o carcasă argintiu metalic închis cu accente de roşu deschis şi o tastatură iluminată din spate cu lumină roşie. Noile laptop-uri destinate jocurilor vor fi disponibile în Europa începând cu al doilea trimestru al anului 2012.

Qosmio X870: Ideal pentru entuziaştii jocurilor

Qosmio X870 este echipat cu tehnologia de procesare Intel® Quad-core şi o placă grafică NIVIDA de ultimă generaţie. Datorită memoriei de până la 32 GB RAM, face faţă cu uşurinţă celor mai solicitante jocuri. Qosmio X870 vine cu un HDD de mare capacitate sau cu o unitate HDD Solid State Hybrid cu memorie suplimentară, oferind timpi de răspuns mai rapizi şi încărcare imediată a aplicaţiilor.

Qosmio X870 şi Qosmio X870 3D
· Boxe stereo 2×2 harman/kardon® cu tehnologie Slipstream şi SRS Premium Sound 3D™
· Tastatură iluminată cu lumină roşie
· 4x USB 3.0 (cu 2x Sleep-and-Charge), HDMI cu redare 3D către un TV 3D extern, Bluetooth 4.0, Intel® Wireless Display 3.0, Gigabit Ethernet LAN, cititor Multi-card, Sleep-and-Music
· Unitate DVD Super Multi (Double Layer), Unitate Blu-ray™ ROM, unitate rescriptibilă Blu-ray™ (BD-RE)*
· Resolution+: video up scaling
Qosmio X870 3D: Oferă o experienţă de gaming 3D extraordinară

Cu tehnologia NVIDIA 3D Vision 2, laptop-ul Qosmio X870 3D afişează imagini 3D de o calitate excepţională. Ecranul de 43,9 cm (17,3”) Full HD afişează imagini de o adâncime uimitoare şi are un timp de răspuns rapid de numai 5 ms. Qosmio X870 3D vine cu ochelari NVIDIA 3D Vision de ultimă generaţie şi cu tehnologie NVIDIA LightBoost™. Aceasta permite utilizatorilor să vizualizeze imagini 3D de două ori mai luminoase decât cu tehnologiile convenţionale de afişare 3D. În plus, lentilele mai mari decât cele ale ochelarilor de primă generaţie permit o experienţă completă a jocurilor 3D. Aceasta înseamnă o arie de vizualizare mai largă şi blocare optimizată a luminii din exterior.

Toate mărcile comerciale menţionate în prezentul document sunt proprietatea respectivilor deţinători.

Specificaţiile exacte ale produselor depind de model şi de disponibilitatea locală.

Despre Toshiba

Toshiba este lider mondial şi inovator în tehnologia de înaltă performanţă, producător şi distribuitor diversificat de produse electrice şi electronice avansate, de la produse digitale de consum, dispozitive electronice şi componente, sisteme energetice, inclusiv energia nucleară, sisteme industriale şi de infrastructură socială şi electrocasnice.

Toshiba a fost fondată în anul 1875, iar la ora actuală conduce o reţea globală de peste 490 de companii, cu 203.000 de angajaţi în întreaga lume şi vânzări anuale care depăşesc 6,3 miliarde de yeni (77 miliarde de dolari). Vizitaţi website-ul Toshiba la adresa www.toshiba.co.jp/index.htm.

Toshiba Europe GmbH, cu sediul în Neuss, Germania, este o filială deţinută în totalitate de către Toshiba Corporation, Tokyo.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *