bucharest tech week 2021

Noua editie a Flamingo Reseller Convention

În zilele de 4 şi 5 mai, Flamingo Distribution Center (FDC) va organiza la World Trade Center, Bucureşti, o nouă ediţie a FRC, întalnire de tradiţie cu partenerii de distribuţie precum şi cu alţi membri semnificativi ai comunităţii de afaceri.

Evenimentul, de tip “porţi deschise”, doreşte să reunească în acelasi context distribuitorul si partenerii sai, vendorii şi piaţa locală, pe scurt: cererea şi oferta.

În acest an, convenţia va îmbrăca forma de club, conceptul fiind generat de trecerea într-o nouă etapă, marcată de o apropiere si mai mare faţă de parteneri, de o asumare de către fiecare parte a rolurilor şi de o cunoaştere mult mai în detaliu a nevoilor pieţei, pentru a le răspunde în mod adecvat.

“Piaţa de IT românească parcurge transformari vizibile, iar FDC, prin adresarea ei pe domenii clar delimitate, oferă acoperire pentru fiecare zonă , fie ea de retail , de soluţii şi servicii ofertate către IMM-uri si conturi publice, sau de subdistribuţie. În fiecare dintre aceste zone, FDC acţionează ca şi distribuitor, susţinând partenerul local specializat pe fiecare domeniu. De aici şi ideea de Club şi forta rezultată prin alăturarea resurselor unui distribuitor cu specializarea unui partener”, a declarat domnul Sebastian Stoica, Director General FDC.

La clubul FDC şi-au confirmat participarea câteva nume sonore din portofoliul de vendori Flamingo precum: Intel®, Microsoft, Olympus, Sony, IBM, Lenovo, SMC şi alţii.

Despre Flamingo Distribution Center
Flamingo Distribution Center (FDC) este o companie membră a Grupului Flamingo Internaţional, care are asigură distribuţia de produse IT& C către o bază de aproximativ 1000 de reselleri activi.

Bucuresti, 3.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *