metalshow

Noua directie pentru Damian Draghici

“Odata cu inceputul lui 2010 am marcat sfarsitul proiectului “Damian&Brothers” – asa cum am anuntat cu prilejul ultimului concert al acestei formatii, care a avut loc la Sala Palatului in data de 17 decembrie 2009.

Am parcurs trei ani de experiente fabuloase, am dus muzica lautareasca / romaneasca / tiganeasca autentica dincolo de granitele tarii, cu success fulminant si am avut bucuria unor concerte cu zeci de mii de oameni atat in Romania, cat si in Europa. La capatul acestui proiect am decis sa ma intorc la instrumentele mele de suflet, la nai, la pian, la compozitia muzicala, la jazz.

O parte din “fratii” trupei Damian&Brothers intentioneaza sa duca mai departe proiectul pe care l–am initiat acum trei ani si sa foloseasca in mod abuziv numele meu. Prin intermediul acestui comunicat de presa, as vrea sa anunt ca voi lua toate masurile legale pentru a preintampina aceasta fapta reprobabila, iar publicul trebuie sa stie ca eu nu mai sunt implicat in acest proiect.”

Damian Draghici a pasit catre alt gen muzical, s-a intors la muzica de tinuta si compozitia clasica / simfonica. Artistul pregateste un concert extraordinar pentru toamna lui 2010 si va avea alaturi pe scena invitati de renume international din lumea jazzului si a muzicii pop si clasice.

In prezent Damian Draghici inregistreaza un nou CD in studiourile din LA si pregateste lansarea acestuia sub cupola Ateneului Roman.

Bucuresti, 03.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *