free download 78 travel guides written by experts

Noua colectie Ferrari Store se va lansa sambata seara printr-o mega petrecere de Halloween

· Ferrari Store din București lansează noua colecție 2011-2012, ce se adresează fiecărui membru al familiei!
· Acordând o atenţie deosebită detaliilor şi calităţii produselor, noua colecție, întocmai maşinilor Ferrari, ne pune față în față cu cele mai noi tendințe lifestyle sau sport (fan)
· Halloween @ Ferrari, petrecerea tematică ajunsă la cea de-a treia ediție

Ferrari Store București, singurul magazin oficial Ferrari din Europa de Est și unul din cele mai mari din Europa, va lansa sâmbătă, 29 octombrie, noua colecție 2011-2012. Urmând modelul automobilelor, Ferrari îmbină calitatea și fiabilitatea cu stilul modern, reușind, încă odată, să surprindă prin piesele vestimentare elegante și accesoriile ce nu trebuie să lipseasca unui fan adevărat.

«Adeptul modei Ferrari este o persoană dinamică şi plină de viață. Este omul modern, a cărui trăsătură principală este încrederea în sine și rafinamentul. El știe să transmită celor din jur spiritul și mentalitatea învingătorului, care-l şi caracterizează.» declară Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari înRomânia.

Această nouă colecție vine cu noutăți pentru toți membrii familiei. De la vestimentație casual lifestyle sau fan, până la cele mai recente elemente decorative cu simbolul Căluțului Cabrat.

Datorită Ferrari Store, Ferrari nu mai este doar un vis greu de atins ci devine un univers accesibil tuturor.

Lansarea oficială se va face printr-un Mega Party la Ferrari Store, ce va avea loc sâmbăta seara (29 octombrie) și va consta într-o prezentare de modă a colecției, muzică, spectacol, cocktail și multe surprize electrizante! Această petrecere a ajuns la a treia ediție iar tematica este noaptea de Halloween.

Bucuresti, 28.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *