free download 78 travel guides written by experts

Noua colectie ECCO Back to School prezentata de copii alaturi de vedete

Noua colectie ECCO Back to School a fost prezentata ieri, 3 septembrie 2014, in cadrul evenimentului Promenada Kids Fashion Show, o prezentare a celor mai noi tendinte ale modei pentru copii.

Gazda evenimentului a fost Oana Cuzino, iar Elena Lasconi, Florin Busuioc, Andreea Perju, Crina Abrudan, Alina Crisan, Diana Dumitrescu, Dana Savuica, Andreea Marinescu, Bogdan Vladau, Maria Marinescu, Victor Slav, Maria Buza, Oana Ionita, Magda Palimariu, Raluka, Corina, Anna Lesko sunt vedetele care au defilat alaturi de copii. Delia si Florin Chilian au cantat in deschiderea si pe parcursul evenimentului.

Micutele modele de la Fundatia Metropolis care au defilat alaturi de Dana Savuica au purtat incaltaminte din noua colectie ECCO pentru copii a sezonului toamna/ iarna 2014, care s-a asortat perfect cu tinutele de la US Polo ASSN si accesoriile Sony Center, stylingul fiind realizat de divizia de Stilism Avansati DallesGo, coordonata de binecunoscutul critic de moda Ovidiu Buta.

Cu noile modele de pantofi, ghete si cizme pentru copii de la ECCO, pregatirea pentru scoala va fi o joaca, atat pentru tine, cat si pentru copilul tau.

Colectia ECCO pentru copii toamna/ iarna 2014 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Bucuresti, 04.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *