free download 78 travel guides written by experts

Noua colectie de vara de la KFC: Twister Greek, Magnific si Classic

Vara asta clientii KFC au trei noi propuneri de vacanta – Twister Greek, Magnific si Classic – noua colectie de sandwich-uri Twister pregatita special pentru cei cu pofta de viata! Din 19 iunie, cele trei sortimente de Twister se pot gasi in toate restaurantele KFC din tara.

Cu fasii din piept de pui picant si salata Iceberg, Twister Classic este alegerea perfecta pentru persoanele energice carora le place sa savureze fiecare clipa a zilei!

Pentru clientii care prefera gusturile exotice, KFC a pregatit Twister Greek cu crispy strips, castraveti proaspeti si sos tzatziki, alegerea cea mai buna pentru zilele foarte calduroase de vara.

Twister Magnific propune clientilor KFC o combinatie de ingrediente care imbina perfect gusturile cele mai speciale: crispy strips, bacon delicios asezonat cu branza Chester si invelit intr-o tortilla pufoasa, o alegere inspirata pentru cei care vor sa incerce mereu ceva nou.

Fie ca alegi Twister Greek, Twiter Magnific sau Classic, KFC promite clientilor sai sandiwch-ul potrivit pentru fiecare moment al zilei.

In luna aprilie, lantul de restaurante KFC a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania. In prezent, KFC este unul dintre jucatorii importanti din economia romaneasca, un angajator de top si unul dintre brandurile cu o implicare constanta in comunitate. Totodata, KFC Romania a fost printre primele tari din Europa care a adoptat sloganul global SO GOOD, un slogan care defineste toate actiunile intreprinse de brand la nivel international si local.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *