free download 78 travel guides written by experts

Noua colectie de bijuterii Ziio, Année Lumière, in magazinele You&Me

Creatoarea de bijuterii Elisabeth Paradon a ştiut să fascineze mereu cu gustul ei rafinat şi unic. În întreaga ei evoluţie artistică, de la primele creaţii şi până la ultimele colecţii, a ştiut să combine pietrele semipreţioase şi diferitele materiale într-un mod sofisticat, elegant şi plăcut, pentru a da naştere unor bijuterii unice şi apreciate pe marile podiumuri ale lumii. Cu mereu noi inovaţii şi o mare atenţie pentru detalii, colecţiile Ziio – propuse de Elisabeth Paradon – au o vibraţie aparte, care cucereşte inima oricărei femei. Noua ei colecţie de bijuterii Année Lumière, un adevărat imn închinat Luminii şi Vieţii, este disponibilă de-acum şi în magazinele You&Me.

Noile bijuterii Ziio din colecţia Année Lumière sunt o adevărată invitaţie către imensitatea magnifică şi tulburătoare a cosmosului, o meditaţie fascinantă asupra amplitudinii adevăratului spaţiu creativ. Punctul de plecare al creatoarei, care şi-a stabilit atelierul de lucru şi cartierul general al afacerii pe care o conduce la Milano, capitala incontestabilă a modei, a fost Lumina. Lumina dictează ritmul vieţii noastre, marchează trecerea anotimpurilor, este izvorul vieţii şi călătoreşte prin cosmos cu o viteză inimaginabilă. Ea este asemeni unei speranţe, asemeni unei aspiraţii, a unei dorinţe de a orienta alegerile noastre într-un sens constructiv, pentru a-i ghida şi a-i lumina pe cei dragi cu strălucirea pe care ne-o dăruieşte atunci când reuşim să fim ceea ce ne dorim să fim.

Modelele de brăţări de o eleganţă astrală, cu pietre semipreţioase perfect şlefuite în formă de sferă, precum planetele presărate în spaţiu, aşa cum şi le imaginau vechii alchimişti medievali, sunt completate de cercei şi coliere disponibile în trei nuanţe diferite de verde, clasicul negru cu alb şi cu nuanţe de roz.

Modelele intitulate Şerpii Mamba, ondulând sinuos şi senzual în jurul braţului sau al gâtului, precum şi în postura de cercei, se disting prin tehnică şi design. Pandantivele Mamba se regăsesc în trei variante – Baby, pentru o prezenţă discretă, ca un mic cadou, Small, de o dimensiune perfect echilibrată, Large, pentru o prezenţă excentrică de excepţie.

Elisabeth Paradon ştie şi cum să marcheze evenimentele importante din viaţa unui creator de modă. Astfel, a creat special pentru Salonul Couture din Las Vegas brăţara Couture, pe care a ţinut-o ascunsă în atelierul său special pentru acest eveniment şi doar după aceea a inclus-o în prezentările din Europa. Între timp, i-a adăugat cerceii şi pandantivul Couture, precum şi o nouă versiune mai subtilă a brăţării.

Toate aceste modele sunt disponibile de-acum şi în România, în magazinele You&Me. Mai mult, pentru cei care doresc modelele de mai sus, acestea sunt disponibile la cerere şi într-o variantă Haute Couture, înnobilată cu pietre preţioase, diamante şi rubine în tonuri calde. Pentru cei care îşi doresc o prezenţă impunătoare – fie că aleg variantele Couture cu pietre semipreţioase, fie că aleg variantele Haute Couture cu pietre preţioase şi rare – bijuteriile Ziio sunt alegerea perfectă care vă vor face să străluciţi precum Soarele, precum stelele, precum Lumina care ştie încotro s-o apuce, aducând Viaţa, Ordinea, Limpezimea, Dragostea, Bucuria.

Bucuresti, 25.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *