free download 78 travel guides written by experts

Noua campanie Pokerstars

"Telefonul mobil – Noul star al pokerului online"

Călătorii din metroul bucureștean față în față cu Rafael Nadal

În perioada 25 octombrie – 24 decembrie 2012, călătorii din metroul bucureștean vor avea surpriza să se "întâlnească" cu celebrul jucător de tenis Rafael Nadal – personajul principal al celei mai recente campanii integrate de marketing a PokerStars la nivel global.

În vara acestui an, Rafa Nadal s-a alăturat echipei PokerStars în postura de ambasador, apoi a devenit actor în cel mai recent spot TV lansat la începutul lunii septembrie. Rafa promovează noua aplicaţie Pokerstars ce permite jocul de poker pe telefon şi alte tipuri de dispozitive mobile, schimbând racheta de tenis cu un smartphone.

Pentru prima dată în România, PokerStars a inclus metroul bucureștean – stațiile și garniturile de metrou – într-o campanie neconvențională de promovare a aplicației PokerStars Mobile. Pentru această acțiune au fost alese stațiile: Piața Unirii (1 și 2), Piața Victoriei (1 și 2) și Piața Romană, precum și două dintre trenurile puse în circulație pe Magistrala 2.

Campania îi încurajează pe fanii sportului și nu numai, să descarce aplicaţia PokerStars Mobile Poker, disponibilă pentru dispozitive iPhone®, iPad® sau Android™ accesând link-ul //www.pokerstars.net/ro/mobile/.

"PokerStars a lansat în luna aprilie a acestui an PokerStars Mobile Poker, oferind jucătorilor de poker o experienţă autentică, direct pe dispozitivele lor mobile. Platformele mobile reprezintă viitorul industriei de gaming – în prezent 27.5% (conform comScoreMobiLens) din utilizatorii de telefoane inteligente joacă diverse jocuri pe mobil, iar acest procent este în creştere. A fi prezenţi pe platformele mobile înseamnă a le oferi posibilitatea să joace poker oriunde şi oricând, indiferent de cât timp au la dispoziție, aşa cum este atunci când aşteaptă metroul. Această campanie din metroul bucureştean face parte dintr-o acţiune la nivel regional, dedicată prezentării aplicaţiei noastre în medii propice jocului pe mobil", a declarat Alex Payne, Chief Marketing Officer PokerStars.

Pokerul este un sport al minții, o expresie a mișcării, a competiției și a distracție, fără limite de vârstă sau sex. Ce au în comun Rafa Nadal și PokerStars? Competiție, strategie și pasiune.

Parteneriatul dintre PokerStars şi Rafa Nadal este o continuare firească a colaborării PokerStars cu unele dintre cele mai mari staruri ale sportului mondial. Boris Becker, Marcus Hellner, Gianluigi Buffon, Mats Sundin sunt doar câțiva dintre cei care fac parte din echipa PokerStars SportStars.

Bucuresti, 29.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *