free download 78 travel guides written by experts

Noua campanie KLM – Tile and Inspire – conecteaza Facebook cu o aeronava reala

KLM lansează fanilor săi din reţeaua Facebook o nouă provocare. Aceştia sunt invitaţi să îşi transpună fotografia de profil pe un model virtual de ceramică tradiţională olandeză Delft, împreună cu un mesaj inspirational. Imaginile cu mesajele cele mai originale vor fi ulterior plasate pe o aeronavă KLM reală, un model Boeing 777-200. Campania se desfăşoară la nivel global sub denumirea Tile & Inspire.

Campania este axată în principal pe mediul social, însă ea este deschisă oricui doreşte să participe. Pentru România aplicaţia este disponibilă pe contul de Facebook KLM România. Cei care nu au cont de Facebook se pot înscrie accesând www.tileyourself.com, pentru ca imaginea lor personalizată să poată apărea pe aeronava KLM. Mesajele inspiraţionale vor putea fi trimise de către participanţi spre jurizare în mai multe limbi: engleză, chineză, olandeză, germană, norvegiană, portugheza, rusă, suedeză, franceză şi spaniolă. La final, aeronava KLM va fi inscripţionată pe fuselaj cu mesaje în toate aceste limbi, pe care le va purta către numeroase destinaţii de pe mapamond.

„Prin intermediul acestei noi campanii, KLM duce un pas mai departe strategia sa, Journey of inspiration (Călătoria, sursă de inspiraţie). Tile and Inspire reprezintă o altă iniţiativă menită a inspira pasagerii noştri şi a-i implica activ în toate zonele lumii, aşa cum s-a întâmplat cu campaniile KLM surprise şi Luggage tag” declara Erik Varwijk, Managing Director KLM.

Fanii KLM România din reţeaua Facebook au putut accesa recent o aplicaţie dezvoltată local – VIP Amsterdam – prin care îşi puteau invita prietenii să întreprindă o călătorie la Amsterdam. Peste 6 000 de persoane au accesat această aplicaţie.

Placile ceramice Delft Blue şi casele miniatură KLM Delft Blue

Plăcile ceramice Delft Blue sunt parte a tradiţiei olandeze. Ceramica este decorată cu scene tipice olandeze, precum mori de vânt sau ambarcaţiuni de pescuit. Tradiţional, aceste scene olandeze erau pictate şi însoţite de cuvinte de înţelepciune sau proverbe. De sute de ani, ceramica Delft a reprezentat un element de decoraţiune nelipsit în casele olandezilor.

Bucuresti, 29.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *