free download 78 travel guides written by experts

Nou web site semnat Cratima Interactive, noua abordare CMS

Cratima, prin intermediul diviziei internaţionale Cratima Interactive, anunţă cu deosebită plăcere apariţia unui nou web site pentru un important client internaţional, Alpha Energy. Noul web site poate fi găsit la adresa : www.alphaenergy.com

Alpha Energy este una dintre cele mai mari companii din S.U.A. care activează în domeniul intermedierii financiare de pe piaţa petrolului. Activitatea companiei, prestarea de servicii de finanţare pentru importanţi investitori în domeniul petrolier, este de amploare internaţională.
Provocarea pentru echipa Cratima Interactive în cadrul acestui proiect a constat în adaptarea sistemului de administrare a conţinutului (CMS – Content Management System) astfel încât să se integreze perfect în designul grafic furnizat de client. Facilităţile pe care clientul le are la dispoziţie în cadrul CMS-ului, şi care permit administrarea oricărui element de conţinut din web site, vin să susţina şi să ajute strategia de marketing online a companiei AlphaEnergy.

Modulul CMS utilizat a fost dezvoltat în conformitate cu standardele XHTML şi CSS şi este adaptat perfect pentru a facilita optimizarea web site-ului pentru motoarele de căutare (SEO friendly). O noutate adusă de echipa Cratima modului de administrare al web site-ului este administrarea scalabilă, o facilitate implementată pentru a realiza trecerea la partea a doua a proiectului, o aplicaţie similara Google Maps prin intermediul căreia clienţii Alpha Energy vor putea naviga de la nivelul unui continent la nivelul local al companiei petroliere în activităţile căreia aceştia au realizat investiţia.

Cu privire la colaborarea cu Cratima, David Partaind, Senior Vice President al departamentului de Marketing al Alpha Energy declară “A fost o plăcere să colaborez cu echipa dumneavoastră şi sper ca o vom face şi in Faza a II-a proiectului sau în cazul unui alt proiect pe viitor. Îi recomand fără rezerve. Mulţumesc.”

Bucuresti, 5.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *