metalshow

Nou sortiment Granini Racoarea Fructelor Struguri

Strugurii, aceste fructe care in Romania reprezinta o traditie in materie de consum si prelucrare, au asupra organismului o actiune de re-confortare, de vitaminizare si mineralizare. De asemenea, strugurii se situeaza in topul preferintelor romanilor in ceea ce priveste consumul de fructe conform unei cercetari efectuata de Granini in luna aprilie pe un esantion de 1053 de persoane.

Granini iti ofera incepand cu sfarsitul lunii iulie noul Granini Racoarea Fructelor de Struguri Albi si Strugurii Rosii, ambele variante disponibile ambalajul de 1.5 litri. Aceste doua arome reprezinta o inovatie si aduc noutate pe piata din Romania, si anume Granini Racoarea Fructelor fiind prima aroma de struguri albi pe segmentul still drinks din Romania, iar strugurii rosii sunt primul sortiment dezvoltat cu soiuri eminamente romanesti.

Acest nou produs inovativ, natural, ofera garantia reintoarcerii la traditie intr-un mod confortabil si cu certitudinea calitatii oferite de Granini, recunoscuta la nivel international.

Noul produs face parte din gama still drinks si are o concentratie mare de suc de fructe – 15% – cea mai ridicata din acest segment pe piata romaneasca. Sucurile tip still drinks sunt recomandate pe timpul verii, atat pentru racorirea si hidratarea imediata a organismului, cat si pentru placerea gustului de fructe.

Atentia pentru cele mai mici detalii menite sa pastreze atributele fructelor, a condus la optarea pentru imbutelierea aseptica, metoda care nu necesita fierbere si nu presupune folosirea conservantilor, reusind astfel sa ofere siguranta in consum tuturor celor care aleg sucurile de fructe Granini Racoarea Fructelor.

Granini este un produs 100% natural, apreciat de peste 43 de ani, in peste 74 de tari pentru atributele sale: fara coloranti, fara conservanti, fara fructe si legume modificate genetic.

Un consum echilibrat şi constant de struguri produce, în cîteva săptămîni, dezintoxicarea profundă a întregului organism, acţiune combinată cu regenerarea funcţiilor organelor.

Bucuresti, 30.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *