metalshow

NOU! Solutii si tips-uri: oportunitati de formare, stagii si cariera internationala

prin Centrul de Excelenta al Casei Europei

In perioade de criza si de mari turbulente social-politice, cei mai inspirati oameni au iesit din valtoare si au facut o schimbare radicala in viata lor. Asa se prezinta si in Romania situatia actuala pentru orice tanar care este in stare sa-si asume cu adevarat statutul de cetatean european, cu drepturi depline, pe noua piata globalizata a muncii si educatiei.

Fondat inca din anul 1998, Centrul de Excelenta al Casei Europei, Membra a Retelei educationale a Institute of International Education (IIEN-H.Q. United Nations, New York), a dobandit o vasta experienta cu numeroase promotiii de tineri pe care i-a ajutat sa obtina burse, sa-si continue cu succes studiile, sa efectueze stagii profesionale sau sa se angajeze in cele mai ravnite pozitii in Uniunea Europeana sau in alte state avansate din punct de vedere educational si economic. In acest sens, va informam ca activitatea de informare, asistenta, training si consultanta a acestui program educational neguvernamental si non-profit intra acum intr-o noua etapa, oferind intr-un nou sistem inovativ acces sporit si prompt la asemenea oportunitati de cariera internationala tuturor celor interesati, dar cu predilectie absolventilor de studii universitare din cele mai diverse domenii de expertiza.

Pe baza unei evaluari prealabile gratuite a CV-ului de catre consultanti, gratie retelelor cu care organizatorii au cooperat in mod constant, Centrul furnizeaza celor care se afiliaza informare, asistenta & training si – la cerere – consultanta specializata, destinate sa intareasca palpabil sansele de reusita deplina si sa conduca pe solicitant pana la tinta aleasa. Astfel, sprijinul integrativ si focalizat special pentru cei ce devin membrii Centrului de Excelenta se va realiza prin implicarea intr-o serie de 3 sesiuni practice de lucru, desfasurate in mod progresiv, conform nevoilor participantilor, dupa cum urmeaza: PITAGORA – initiere si orientare educativ-profesionala; ARIADNA – simularea exacta a pasilor candidaturii; HERMES – asistenta tehnica, in special identificarea si utilizarea inteligenta a celor mai convenabile surse de finantare.

Prima sesiune de tip PITAGORA se va desfasura in data de marti, 20 iulie 2010, la sediul Hotelului Elizeu din Bucuresti. Inscrierele se fac conform principiului “primul venit-primul servit”, in limita numarului de locuri disponibile – maxim 15 participanti/sesiune.

Sesiunea este coordonata de Presedintele Executiv al EUROLINK-Casa Europei, Sever AVRAM, consultant european cu o ampla experienta si capacitate de networking cu programe si organizatii UE si internationale, absolvent de studii post-universitare la Central European University- Praga/Budapesta si Centre International d’Etudes Europeenes – Nisa, fost corespondent diplomatic la Radio Free Europe (Praga si Varsovia) si project coordinator al unor proiecte si platforme de cooperare din Romania si Europa Centrala si de Est. Sandu ZAMFIRESCU, absolvent al sectiei de filosofie moral-politica a Universitatii din Bucuresti, de Master in Studii Europene si Relatii Internationale si studii post-universitare al specializarii in Drept Comunitar in cadrul aceleiasi universitati, precum si al Knowledge Management Institute – sucursala Romania si Communication Manager al agentiei „PHAETON Gala. PR & Lobby Consulting” (Bucuresti-Bruxelles) colaboreaza pentru componenta de comunicare, IT si lobby.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, va rugam sa vizitati siteul www.HouseofEurope.ro sau sa ne contactati la tel./fax: 021.2304997 sau eurolink@b.astral.ro .

Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *