metalshow

Nou sistem de creditare K Tech – Ultra PRO

K Tech – Ultra PRO va oferi începând cu 1 decembrie,  în reţeaua de magazine Ultra PRO Computers, un nou sistem de creditare, prin intermediul parteneriatului încheiat cu BRD Finance IFN S.A.
 
Noul sistem permite achiziţionarea unei game extinse de produse din magazinele Ultra PRO Computers, în rate, fără dobândă şi fără niciun comision.

Clientul poate achita valoarea produsului, în 12 rate lunare, fără niciun alt cost suplimentar.

Acordarea creditului se face în magazin, pe loc, pe baza unei proceduri foarte simple: clientul vine în magazinul Ultra PRO Computers numai cu adeverinţa de salariu, alege produsul din lista pusă la dispoziţie pentru acest sistem de creditare, semnează contractul şi în aproximativ două ore poate pleca cu produsul acasă.
 
„Noul sistem de creditare va facilita accesul clienţilor noştri la cele mai noi tehnologii IT. Cel mai important avantaj oferit consumatorilor este perioada de creditare de un an, fără niciun cost suplimentar preţului produsului din magazin.”, a declarat Dorel Ioan Mocanu, Director Credite, K Tech – Ultra PRO.

Prin acest sistem se pot achiziţiona produse din diverse categorii, de la sisteme, laptopuri, imprimante, la plăci de bază sau plăci grafice.

Bucuresti, 28.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *