Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nou premiu în portofoliul mărcii Škoda

* NOUA ŠKODA OCTAVIA CÂSTIGĂTOARE LA CATEGORIA CALITATE – PREŢ ÎN CADRUL CONCURSULUI AUTOVOT 2009

Publicul din România a ales în cadrul concursului Autovot, pentru al treilea an consecutiv, cele mai apreciate maşini lansate în România. Concursul Autovot, aflat la a treia ediţie după cele din 2007 şi 2008, a început pe 2 februarie 2009 pe www.automarket.ro şi s-a încheiat pe 22 februarie 2009. Cei 6.350 de utilizatori Automarket.ro participanţi la vot şi-au ales maşinile favorite la două categorii: Best Design (Design) şi Best Buy (Raport Calitate-Preţ). În concursul din acest an au fost înscrise 42 de modele, toate lansate pe piaţa din România în cursul anului 2008.

AUTOVOT este singurul top auto din România construit integral de public.

La categoria Raport Calitate – Preţ, locul al treilea a fost ocupat de Škoda Octavia, cu 1.401 de puncte. Inspirată de noua Škoda Superb, cel mai recent model al mărcii cehe, lansat pe piaţa naţională la începutul lunii decembrie, noua Octavia conferă un aer nou şi elegant, automobilul aducând o serie de îmbunătăţiri tehnice cu un design fundamental revizuit.

„La 50 de ani de la producerea primului automobil Octavia, suntem onoraţi de noul premiu din portofoliul modelului care se bucură în prezent de cel mai mare succes în cadrul gamei Škoda.”, a declarat Adriana Poncea, PR al mărcii Ṧkoda.

Maşinile câstigătoare au fost premiate în cadrul GALEI AUTOVOT 2009, care s-a desfăşurat în 26 februarie 2009 la Hotelul Caro. La aceasta au participat reprezentanţii oficiali ai mărcilor intrate în concurs, userii câştigători care au votat în cadrul concursului Autovot 2009, sponsorii Autovot 2009, precum şi reprezentanţi ai presei.

Textul şi fotografiile sunt disponibile online la adresele www.skoda.ro, dar şi pe site-ul de presă Porsche România, www.presa.porscheromania.ro.

Bucuresti, 27.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *