metalshow

Nou parteneriat între Lavazza și Alitalia

Gustul unic al cafelei italiene adevărate ajunge

la bordul zborurilor și în zonele de lounge Alitalia

Compania aeriană Alitalia și Lavazza, unul dintre cele mai cunoscuți producători globali de cafea, au semnat un important parteneriat pe trei ani ce le va permite pasagerilor care aleg să călătorească pe cele 147 de rute oferite de operatorul italian să savureze o gamă exclusivă de cafea. Astfel, toți pasagerii Alitalia, indiferent de clasa la care călătoresc, vor putea să se delecteze cu o cafea instant de calitate superioară, realizată special pentru compania aeriană italiană, printr-un amestec de boabe de cafea Arabica 100%.

Alături de cafea decofeinizată și cafea instant, pasagerii de la clasa business de pe zborurile pe distanțe lungi vor avea posibilitatea să aleagă, à la carte, diferite băuturi preparate folosind unul din trei blend-uri de espresso selecționate special pentru Alitalia. Acestea trei sunt iTierra!, o cafea organică 100%, care provine din ferme certificate de organizația Rainforest Alliance și care are un gust bogat, cu note de ciocolată, Gran Riserva, cu o aromă bogată și o savoare dulce și somptuoasă, și Gran Crema, o cafea espresso italiană clasică cu un gust echilibrat.

Conform înțelegerii dintre cele două companii, cafeaua Lavazza va fi servită și în zonele de lounge Alitalia din aeroporturile din Italia, cât și din cele internaționale. Parteneriatul dintre Alitalia și Lavazza este încă o dovadă a angajamentului celor două companii de a promova produsele și serviciile italiene de top în întreaga lume.
Arta de a combina diferite tipuri de cafea a fost proiectul de suflet al fondatorului companiei, Luigi Lavazza, care a inventat acest concept în magazinul său din Torino, în urmă cu peste 120 de ani. Alitalia și Lavazza și-au unit forțele pentru a le oferi pasagerilor experiențe de calitate, atât în aer, cât și la sol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *