free download 78 travel guides written by experts

Nou la Romstal – seriile Sanitec Kolo

Showroom-urile Romstal comercializeaza din aceasta luna cele mai noi serii de produse SANITEC KOLO. Sanitec Kolo este lider in domeniul obiectelor sanitare si echipamentelor pentru baie pe piata poloneza – detine peste 40% din piata  articolelor de ceramica si una dintre pozitiile fruntase in alte segmente ale acestei piete.
 
Foarte accesibile din punct de vedere al pretului si potrivite  pentru mobilarea si accesorizarea oricarui timp de baie, produsele Sanitec Kolo prezentate in showroom-urile Romstal fac parte din serii diferite precum:
– seria REKORD – practica si moderna
– seria FLOW – conceputa de designerul si arhitectul Hadi Teherani, recunoscut internarional pentru talentul si lucrarile sale.
– seria 4U – a fost creata pentru a da o noua dimensiune confortului individual in baie
– seria SOLO
– seria PRIMO
– seria NEO PLUS
– seria CLARISSA
– seria NOVA
– seria RENOVA
 
Piata romaneasca constituie o “noua provocare pentru Grupul Sanitec” a spus Tomasz Dobryniewski, Directorul pentru Export al Sanitec Kolo.
 
“Grupul Sanitec este creatorul unei mode speciale, promovam concepte de amenajare pentru bai speciale, cum ar fi, de exemplu, baia pentru oaspeti, baia familiala, baia matrimoniala langa dormitor, bai destinate persoanelor in varsta sau persoanelor cu probleme locomotorii. Indelungata si vasta experienta in acest domeniu a contribuit la crearea de catre Sanitec Kolo a ceea ce  numim noi "Standardele de Bai", care definesc tipul si functia unei bai pentru asigurarea confortului  in locuintele moderne. Nu trebuie uitat ca, foarte des, tocmai baia decide asupra bunei sau proastei functionalitati a  unui apartament sau chiar a unei case. De asemenea trebuie luata in considerare si contributia echipamentului, mobilierului, amplasamentului lor, planului baii si nu in ultimul rand a dimensiunii ei”, a mai adaugat Tomasz Dobryniewski.
 
Despre SANITEC KOLO
 
Istoria firmei incepe in anul 1962, anul infiintarii Fabricii de Obiecte Sanitare din localitatea Kolo, situata in centrul Poloniei. In anul 1993 firma a intrat in structura Grupului International Sanitec, cel mai mare producator de produse ceramice si instalatii sanitare din Europa. Pentru piata Poloniei si pentru export produc patru fabrici, localizate in:Kolo, Wloclawek (articole de ceramica pentru bai), Ozork (cadite si cabine de dus) si Minsk Mazowiecki (cazi de baie, cadite de baie si de dus, sisteme de hidromasaj).
 
Pe piata romaneasca, au devenit accesibile, in urma cu doi ani, produse ceramice si echipamente de baie KOLO (Polonia), Keramag si Koralle (Germania), marci ale Grupului Sanitec.
 
Sub marca KOLO sunt comercializate urmatoarele produse: obiecte sanitare, cazi de baie si cadite de dus acrilice, cabine de dus, cazi cu hidromasaj si mobilier de baie.
 
KOLO dispune de o gama larga de produse, diferentiate din punct de vedere al pretului si designului, oferind posibilitatea viitorilor beneficiari de a-si amenaja baia in functie de posibilitatile si necesitatile proprii. Aceasta gama cuprinde cele mai variate produse, de la ceramica traditionala, standard, precum Panda sau Nova, pana la colectii moderne, indraznete  – Ego si Quattro, referindu-se atat la cazile de baie, cabinele de dus cat si la echipamentele de hidromasaj.
 
Produsele ceramice ale firmei germane Keramag vor satisface clientii cu cele mai pretentioase si rafinate gusturi. Special pentru acestia a fost creata baia JOOP!, semnata de renumitul designer Wolfgang Joop si baia "F 1" semnata de Porsche Design Studio.

Koralle propune o gama larga de cabine de dus. Numarul mare de modele si dimensiuni ofera posibilitatea adaptarii pentru aproape orice tip de baie.

Albatros – Italia este specializata in echipamente de hidromasaj pentru cazi de baie, cabine de hidromasaj si aburi, precum si instalatii destinate seturilor hibride, multifunctionale de hidromasaj (cada si cabina).
 
Toate produsele KOLO, Keramag, Koralle si Albatros corespund exigentelor standarde europene, imbinand functionalitatea cu cele mai noi trenduri in amenajarea bailor. Toate produsele indeplinesc normele europene de siguranta. Acestea sunt fabricate in conformitate cu sistemele de certificare a calitatii (ISO 9002) si a protectiei mediului inconjurator (ISO 14001).
 
Pentru obiectele sanitare, cazile de baie, cazile si cabinele de dus se acorda o garantie de 5 ani, iar pentru livrarea pieselor de schimb dupa o eventuala incetare a productiei pentru unele articole, de 10 ani. 

Se asigura service de garantie si postgarantie adecvat pentru a veni in intampinarea situatiilor unor defectiuni.

Bucuresti, 15.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *