free download 78 travel guides written by experts

Nou la Romstal, radiatoarele VOGEL&NOOT

Incepand cu aceasta toamna, Romstal distribuie in prin reteaua proprie de magazine radiatoarele VOGEL&NOOT

VOGEL&NOOT – deschizător de drum in Europa

VOGEL&NOOT este partenerul lider în tehnologie din Europa, care impune standarde tehnice şi al cărui portofoliu vast de produse cuprinde radiatoare, sisteme de încălzire prin pardoseală şi coșuri de fum. Prin permanenta inovaţie în domeniul efi cienţei energetice şi prin concepte de design unice, produsele VOGEL&NOOT sunt primite cu entuziasm atât de proiectanţii şi constructorii de radiatoare, cât şi de benefi ciarii spaţiilor încălzite. Utilizarea economică a resurselor şi calitatea excelentă a execuţiei sunt garantate de sigla de calitate ECO şi simbolul RAL.

Dotate cu marca de calitate ECO

Radiatoarele panou şi cele pentru modernizare de la VOGEL&NOOT poartă marca de calitate ECO, ce evidenţiază compatibilitatea cu toate sursele de energie (regenerabile). Se garantează o funcţionare cu rentabilitate din punct de vedere economic şi ecologic cu o reducere semnificativă a costurilor de încălzire (în medie o economie de 15%*) şi o scădere considerabilă a emisiilor de CO2.

Produse de marcă, de calitate certificată

VOGEL&NOOT vă oferă produse performante la cele mai înalte standarde de calitate în execuţie şi funcţionare. Toate specificaţiile de calitate şi performanţă ale radiatoarelor panou de la VOGEL&NOOT sunt verificate permanent şi aprobate de institute europene renumite. Acest lucru vă garantează că, achiziţionând produsele noastre, obţineţi eficienţă maximă şi produse de cea mai bună calitate.

Principiile VOGEL&NOOT
· Eficienţă energetică maximă – În calitate de lider inovator, VOGEL&NOOT oferă tehnologie avangardistă de emisie a căldurii, pentru obţinerea unui confort termic ce are în vedere şi protecţia mediului.
· Design modern al sistemelor de încălzire – Concepute ca piese individuale de mobilier termic, radiatoarele foarte variate ca design de la VOGEL&NOOT aduc accente estetice în spaţiile de locuit moderne, graţie conceptului unic al aspectului lor.
· Sortimente & servicii complete – VOGEL&NOOT garantează, în calitate de furnizor complet, nu numai o gamă de produse de înaltă calitate, pentru soluţii de încălzire, ci şi consultanţă competentă şi servicii remarcabile.

Radiatoarele VOGEL&NOOT reunesc estetica elegantă cu funcţionalitatea optimă. Ele combină un design fin şi plin de acurateţe cu cea mai modernă tehnologie de încălzire. Accente personale pot fi adăugate oricând, folosind clemele decorative colorate. În plus, radiatoarele sunt şi foarte uşor de curăţat.

Radiatoarele VOGEL&NOOT
· capacitate termică ridicată şi flexibilitate de reglaj enormă
· cea mai rapidă încălzire a spaţiului cu cel mai bun confort
· optim pentru sisteme de joasă temperatură
· tehnică de ventil integrată cu prereglare

Bucuresti, 18.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *